Laća je bio oštar na jeziku, a ovo su sukobi koje je imao s pevačima: Zbog nekih poteza se pokajao!

20.12.2022

15:05

0

Bio je ekscentrik koji se nije libio da javno iznese mišljenje o svakom, dok Marina njegove stavove nikada nije želela javno da komentariše

Laća je bio oštar na jeziku, a ovo su sukobi koje je imao s pevačima: Zbog nekih poteza se pokajao!
Laća Radulović, Aca Lukas, Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M.

Vest da je kontroverzni testopisac Milan Laća Radulović danas pronađen mrtav u Tel Avivu u Izraelu, preplavila je sve domaće medije, a javnost je u neverici zbog iznenadne smrti sina pokojne Marine Tucaković.

Kako je saopštio njegov otac Futa, prijavljeno je da je Laća nestao 12. decembra u Izraelu, a juče je njegovo beživotno telo pronađeno na ulici u Tel Avivu.

Laća je širem auditorijumu poznat po skandalima i kontoverznim postupcima, naročito kada su nekadašnji bliski saradnici njegove majke Marine u pitanju. Poznato je da je Laća bio ekscentrik koji se nije libio da javno iznese svoje mišljenje o svakom, dok Marina nikada nije želela da komentariše njegove javne istupe o njenim saradnicima.

Urinirao po autobiografiji Ace Lukasa

Naime, još dok je Marina bila živa, pevač Aca Lukas je objavio svoju autobiografiju ''Ovo sam ja'' koju je Laća svojevremeno bacao u kantu za đubre, stavljao u toster i na kraju u ve-ce šolju da bi zatim po njoj urinirao.

Laća je tada na svom Tviteru pratiocima postavio pitanje da li je neko od njih pročitao folkerovu autobiografiju, a onda je obelodanio da je ipak dao 500 dinara kako bi je pročitao. Potom je Acinu autobiografiju bacao gde god je stigao, želeći da pokaže kako je ona bezvredna i da ničemu drugome ne služi.

Prntscreen Twiter/Milan Laća Radulović
Laća proziva Lukasa

Njegov gest bacanja knjige u ve-ce šolju i uriniranja po njoj zgrozio je pratioce, čak i one koji nisu ljubitelji Lukasovog lika i dela. Marina tada nije imala snage da se oglasi po ovom pitanju.

Oterao Cecu sa Marinine sahrane?

Nakon Marinine smrti mnogo se spekulisalo o Laćinom sukobu sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović koja je bila Marinina dugogodišnja prijateljica i saradnica. 

Sve je počelo kada je sin Marine Tucaković javno rekao da će tužiti Cecinu produkcijsku kuću, zbog novca, koji mu nije isplatila, kao autoru pesama za njenu ćerku Anastasiju Ražnatović. Laća je potom opleo po Ceci na svom Tviteru, gde je objasnio da je Ceci njegovi tekstovi bili skupi.

- Da se razumemo. Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: Meni je to skupo ko Marina! Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou: "Skupo mi ko majka", usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda. Ah! Skupo će koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio ceo album - napisao je tekstopisac Laća na Tviteru.

24sedam/Goran Sivački/ATA Images
Ceca Ražnatović i Laća Radulović

Sukob je eskalirao na dan Marinine sahrane, kada je Laća u jednom trenutku na Novom groblju prišao Ceci Ražnatović i Saši Matiću, te ih navodno zamolio da napuste Novo groblje, nakon čega su Ceca i Matić ćutke otišli s lica mesta. 

Izvređao Đanija i Slađu

Milan Radulović Laća isprozivao je i folkera Radišu Trajkovića Đanija i njegovu suprugu Slađu Trajković. Naime, on je objavio fotografiju na kojoj se Slađa i Đani ljube u bazenu, a onda na njihov račun uputio niz uvredljivih reči.

- Ovo smo mogli biti mi, ali ti nećeš da stojih u redu za vaučer. Ne želim zvučati kao hejter, ali nekome zaista treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje, golotinju, disanje... S**** vam se u ljduska prava - napisao je Laća. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Đani i Slađa Trajković

Objavio Karleušine tekstove

Poslednji medijski skandal u čijem centru se našao Laća, desio se nedavno kada je javno isporzivao nekadašnju saradnicu i prijateljicuJelenu Karleušu.

Naime, Laća je do nedavno radio na Karleušinom novom albumu ''Alfa'', nakon čega je odlučio da prekine saradnju, a potom i objavio tekstove koje je radio za pomenuti projekat, među kojima je i tekst za pesmu ''Runde''. Usledilo je povlačenje svih tekstova i nekoliko uvreda na pevačicin račun.

- Poruka svima koji čekaju "Alfu": povukao sam sve tekstove! Zbog da jede go*na! Pardon, "Alfa" je ime albuma umetnice Jelene Karleuše - napisao je Laća na svom Tviteru, nakon čega se oglasila i Karleuša.

- Nijedan tekst autora Milana Radulovića Laće ne nalazi se na albumu "Alfa" - napisala je Karleuša.

ATAImages/Antonio Ahel/M.M.
Jelena Karleuša i Milan Radulović Laća

Milan se ubrzo oglasio za naš portal i objasnio zbog čega se odlučio na ovakav potez.

- Između mene i Jelene se ništa nije desilo. Prosto, ne želim da moja autorska dela budu deo fatamorgane koja se zove "Alfa". Moje reči nisu namenjene fantomskim projektima. Sve je to jedna velika iluzija. Ja sam tekstopisac. Nisam Dejvid Koperfild - rekao je Laća za 24sedam.

Jelena se sada oglasila na svom Instagramu i objavila poslednju prepisku sa Laćom, koji joj je iz Izraela uputio iskreno izvinjenje i kajanje zbog svega što je uradio.

- Stoga, predlažem viđanje kada se vratim iz Izraela, ti i ja, bez okolnih elemenata. Takođe, izvinjavam se za svaku reč kojom sam te uvredio, kao ženu i kao majku - napisao je Laća, Jeleni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike