Oglasila se Karleuša o Laći, objavila njegovu poruku pomirenja iz Izraela! Ove reči slomiće svakoga: Počivaj u miru daleko od krvavih suza

20.12.2022

14:36

1

Njih dvoje su bili u sukobu oko pesama, ali su planirali da se vide kada se on vrati iz Izraela

Oglasila se Karleuša o Laći, objavila njegovu poruku pomirenja iz Izraela! Ove reči slomiće svakoga: Počivaj u miru daleko od krvavih suza
Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Milan Laća Radulović iznenada je preminuo dok je bio na odmoru u Izraelu. 

Mnogi su bili šokirani zbog ove vesti, a sada se oglasila i Jelena Karleuša, koja se oprostila od njega.

Printscreen/Youtube/Kurir
Milan Laća Radulović

- Počivaj u miru dragi Laćo, daleko od "krvavih suza" (ime poslednje pesme koju si za mene napisao), od nesreće, tuge i bola - započela je Karleuša, pa nastavila:

- Sve sam ja razumela i sve opraštala... A ovu tvoju poslednju poruku ću čuvati, kao i poslednje Marinine poruke. Ne brini, svi će čuti poslednje pesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovani sin svoje majke... Talentovan, ali rođen za neki drugi svet, neku drugu dimenziju. Poslednji pozdrav.

Instagram printscreen/karleusastar
 

Jelena je, pored oproštajne poruke, podelila i prepisku, tačnije poslednju SMS poruku koju je dobila od Laće, sa kojim je pre nekoliko nedelja bila u sukobu. Kako se čini, oni su se pomirili.

- Stoga, predlažem viđanje kada se vratim iz Izraela, ti i ja, bez okolnih elemenata. Takođe, izvinjavam se za svaku reč kojom sam te uvredio, kao ženu i kao majku - napisao je Laća.

Podsetimo, Jelena i Laća su pre nekoliko nedelja bili u velikoj svađi, kada su izneli brojne optužbe na račun jedno drugog.

Vest o Laćinoj smrti potvrdio je i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Od Laće su se oprostile i Ceca i Anastasija Ražnatović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike