Zašto Ceca, JK i Ana Nikolić nisu ispratile Laću: Izostale sa sahrane, a bile su najbliže saradnice i prijateljice njegove majke (FOTO)

27.12.2022

12:31

1

Mnogi su se začudili zbog ovog poteza

Zašto Ceca, JK i Ana Nikolić nisu ispratile Laću: Izostale sa sahrane, a bile su najbliže saradnice i prijateljice njegove majke (FOTO)
Jelena Kareluša, Ana Nikolić i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milan Laća Radulović sahranjen je danas na Novom groblju pored majke majke Marine i brata Miloša, a na poslednji ispraćaj pristigli su brojni poznati, ali ne i tri najveće zvezde koje su sarađivale s njim i Tucakovićevom.

Ana Nikolić, koja je bila veoma bliska sa Laćom, Ceca Ražnatović kojoj je Marina bila druga majka, ali ni Jelena Karleuša kojoj je pisao poslednje pesme, nisu došle da isprate tragično preminulog tekstopisca.

Na sahranu su došle Nataša Bekvalac, Dara Bubamara, Mira Škorić, Ana Bekuta, Saša Matić, Zorana Pavić i brojni drugi pevači, ali su se svi iznenadili što najpre Nikolićeva nije došla koja se s njim i družila i radila.

Tokom sahrane, Ana Nikolić je bila aktivna na Instagramu, objavljivala je svoje stare video snimke sa televizijskog gostovanja, dok za Cecu i Jelenu nije poznato da li su u Srbiji ili je razlog izostanka lične prirode.

Njih dve su bile na sahrani Marine Tucaković prošle godine, ali se posle njenog ispraćaja pričalo da je Cecu upravo Laća oterao sa grobnog mesta, dok je sa Jelenom došao nedavno u sukob. JK je posle njegove smrti objavila poruke pomirenja s Laćom.

Podsetimo, Milan Radulović Laća preminuo je 13. decembra u Izraelu. Sa odmora je trebalo da se vrati na Svetog Nikolu, ali sudbina je na veliku žalost imala drugi plan. Njegovo telo dopremljeno je u Srbiju proteklog petka. Futa nije želeo da se radi obdukcija.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike