Dara Bubamara uplakana otkrila neostvarene planove sa Laćom koji će vas naježiti: Trebalo je zajedno da putujemo u Izrael!

27.12.2022

15:59

0

Pevačica nakon sahrane smogla snage da progovori o pokojnom prijatelju

Dara Bubamara uplakana otkrila neostvarene planove sa Laćom koji će vas naježiti: Trebalo je zajedno da putujemo u Izrael!
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/ A.A.

Danas se na Novom groblju u Beogradu odžala sahrana tekstopisca Milana Laće Radulovića, koji je sahranjen pored majke Marine Tucaković i brata Miloša.

Osim najbližih, Laću su na večni počinak ispratili i pojedini pevači sa estrade sa kojima je godinama blisko sarađivao, među kojima je bila i pevačica Dara Bubamara.

Dara je neutešna zbog smrti svog bliskog prijatelja i saradnika Laće, te tugu na novom groblju nije krila.

ATAImages/ A.A.
Dara Bubamara

Pevačica je odmah nakon završenog pogreba, smogla snage i plačući, evocirala uspomene na Laću, s kojim je planirala i zajedničko putovanje u Izrael.

- Ne mogu da dođem k sebi još od šoka. Bila sam u Barseloni sa sinom kad sam saznala za tragediju, posle sam imala neke nastupe. Nisam stigla ni da ga ožalim. Tek me je sad stiglo sve. Ne mogu da verujem da mog Laće više nema. Jadan Futa. Radila sam ko budala u poslednje vreme i odlučila sam da uzmem slobodan januar. Uskoro će mi i izaći i njegova pesma "Koka roka". Čak smo imali i plan da u januaru odemo zajedno za Izrael - rekla je na početku neutešna Dara pored Laćinog groba.

24sedam/Marko Marković
Dara Bubamara na Laćinoj sahrani

- Zove on mene skoro i kaže mi na bosanskom, pošto smo tako pričali zbog mog pokojnog ćaleta: "J*bote, al smo uboli pesmu"... Inače, mog tatu je zvao Pera Krajišnik. Dogovarali smo se da kad se vrati sa puta, da odemo zajedno na groblje kod Marine i kod mog tate. Sad kad su mu spuštali kovčeg, pomislila sam u sebi: "Pozdravi mi Peru!" Ja i dan-danas živim od Marininih pesama. Ceo život najviše njih pevam. Kažu da kad pada kiša, dok sahranjujemo nekoga, da i pokojnik plače, jer žali za životom. Mnogo je voleo život. Tuga. Neutešna sam - rekla je za Kurir uplakana pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike