Letelo perje zbog kuća, para, pljuštale optužbe i psovke, krale se pesme: Skandali koji su obeležili 2022. godinu! (FOTO/VIDEO)

30.12.2022

07:30

0

Pojedine drame još traju i pitanje je kada će dobiti svoj epilog

Letelo perje zbog kuća, para, pljuštale optužbe i psovke, krale se pesme: Skandali koji su obeležili 2022. godinu! (FOTO/VIDEO)
JK, Marko Bulat, Severina, Baka Prase, Milica Pavlović - Copyright Printscreen/Youtube/Baka Prase ATAImages/A.A.

Iako su mnogi oni koji umeju da kažu kako je „godina samo jedna" ili da se zapitaju „šta za nekoliko meseci može drastično da se promeni", domaće poznate ličnosti svakako „stoje" kao primer za to da ovakve stvari ne treba reći dva puta.

Skandali koji su izbijali tokom ove „samo jedne" 2022. godine gotovo da su se i preplitali, fanove su držali na ivicama stolica i teško da će pošto u najluđoj noći otkuca ponoć baš pasti u zaborav.

Tresla se gora... ?

Od spekulacija da je prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici na Božić, do razvoda, te objašnjenja da je u stvari sve u redu, ali da joj njegov advokat više ne dozvoljava da pominje fudbvalera u javnosti - Jelena Karleuša zadržala je svoje visoko mesto među estradnim skandal-majstorima.

Jelena Karleuša, Duško Tošić  ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press
 

Ove 2022. godine godine, ipak, imala je i jaku konkurenciju.

Oko dama iz porodice Šekarić, ćerke Lee i majke Jasne, takođe se bila podigla ogromna prašina.

Jasna i Lea Šekarić, Printscreen/Instagram/jasna sekaric/mado king
 

Pošto se pročulo da se Lea s detetom vratila iz Egipta u Srbiju i da ne planira da ode nazad suprugu, di-džeju Sajedu Abubakru, koji se nije libio i da, prema tadašnjim navodima, traži novac od njih dve tokom velike borbe, slaže da ima moždani udar... Šok javnosti nije mogao da se izmeri.

Saveljić vs. Divac

Navodni čak i fizički obračun dvojice velikih sportista, Vladeta Divca i Niše Saveljića, mnoge je bio ostavio bez reči.

Vlade Divac, Niša Savljević  MN Press
 

Saveljić je „bio na meti" zbog poruka koje je slao košarkaševoj ćerki Petri i njihovo prijateljstvo značajno je propatilo zbog incidenta.

Repriza

Pevač Šako Polumenta još jednom se našao u fokusu zbog eksplicitnog snimka i fotografija koje su u prvom tromesečju godine „promarširale" i društvenim mrežama. On se iznova oštro branio, ne skrivajući razočaranje što se „pored svih lepih stvari koje je učinio, plasiraju gluposti koje neka tamo budala šalje".

Šako Polumenta, Antonio Ahel/ATAImages
 

Kako se istorija ponavlja - uvideo je i Darko Lazić. Pevač je ove godine ponovo bio u problemima do guše zbog divljanja u saobraćaju. Prema tadašnjim napisima, ubrzo posle raskida s Barbarom Bobak ponovo se bio okrenuo izvesnim porocima, pa je posle lude vožnje zaglavio i u pritvoru.

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Marija Šerifović se, međutim, bila samo „zavozala". Mnogi će još dugo pamtiti snimak koji je isplivao, a prikazuje pevačicu kako urla usred centra grada i udara rukom o automobil. Kasnije, ona je objasnila da je u pitanju bila povratna informacija zbog koje se izuzetno potresla, pa je burno odreagovala.

Kazala je i da je, na kraju, izuzetno važno da nikoga nije ovime ugrozila.

Trn u svačijem oku

Sanja Marinković je, pošto se doda i ova godina, razbesnela veliki broj svojih gostiju iz sveta poznatih.

Sanja Marinković, ATAImages/Instagram printscreen/Profimedia/24sedam
 

Posle, konkretno, emisije sa Katarinom Živković, mnogi su ustali i ispričali svoju priču, još uvek ogorčeni zbog „ružnog ponašanja, neprofesionalizma, nevaspitanja..." poznate voditeljke.

Pesma „Provereno"

Milica Pavlović s velikim je ponosom predstavila publici svoj novi abum, zajedno s pesmom „Provereno", koju je ubrzo kao svoju počela da izvodi i njena koleginica Ana Nikolić. Nastao je takav skandal, da je Pavlovićeva čak i zaratila s izvesnim delom estrade koji je ćutao na nepravdu.

Milica Pavlović, Ana Nikolić  Mateja Stanisavljević/ATAImages/Antonio Ahel
 

Katarina Grujić u svom vorteksu

Iako je pozvala predstavnike sedme sile da proprate njeno crkveno venčanje s Markom Gobeljićem, Katarina Grujić, činilo se, nije imala nameru da sarađuje. Postojao je dogovor da za fotografe ispozira pred hotelom u kom je bilo organizovano slavlje, a s novinarima popriča u poslepodnevnim satima.

Pevačica je, međutim, to potpuno „izbrisala", pa se kasnije još i „prala" tokom jednog televizijskog gostovanja kako je „ona bila tu, ali da ostalih nije bilo".

„Ratovi" u porodici

Hrvatska pevačica Severina i njena sestra Marijana navodno su se i fizički obračunale pred majkom, pa zbog toga i završile na sudu, jer se vremenom više nije znalo ko je na koga tu nasrnuo. Pevačku zvezdu je sestra prijavila policiji, a zatim i pričala kako ju je ona rastavila od ćerke.

Čitava drama „ostala je u znaku" fotografija Severine sa silnim ogrebotinama i još uvek traje.

Hrvastka voditeljka Nikolina Pišek, sa druge strane, našla se u centru pažnje zbog svekra Miše Grofa.

Nikolina sa svekrom na sahrani Vidoja Ristovića, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Dvojac je zaratio malo posle sahrane njenog muža Vidoja Ristovića, i to oko nasledstva. Na kraju, potegla se priča o tome kako će Nikolina čitavu 2023. godinu provesti na sudu što zbog njega, tako i zbog dizajnerke Borne Kotromanić, koja je tužbu „zaradila" pošto ju je prozvala da konzumira narkotike.

Marija i Marko Bulat su, međutim, „dobili prvu nagradu" u ovoj kategoriji - pevač je suprugu optužio za nasilje u porodici, pisalo se da se i odselio, da bi se prilično brzo čitava drama slegla, a poznati par mirno nastavio sa životom.

Javnost je i te kako bila u šoku posle svake informacije koja bi isplivala iz njihovog doma u tom periodu.

Od igle do lokomotive

Jovana Jeremić je ove godine bila razne bitke, ali svakako najupečatljivija bila je ona tokom koje su joj pristizale preteće poruke od tada nepoznatog pošiljaoca, koji se predstavljao kao „čovek iz redova Veljka Belivuka". Voditeljka je suze skrivala od ćerke, a pomoć je bila zatražila od nadležnih.

Jovana Jeremić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Po „izlasku iz pakla", upustila se u razne druge teme i još uvek nikome ne dozvoljava da je slomi.

Baka Prase - Željko Mitrović

Jutjuber Bogdan Ilić i čelnik „Pinka" Željko Mitrović ove su godone su imali skandal nad skandalima. Sve je počelo tako što je Baka optužio Željka da mu duguje neki novac, a zatim su krenuli putem popločanim tužbama, Instagram prepucavanjima, jutjuberovim dramatičnim „lajvovima", kao i dokumentarcima.

Baka Prase, Željko Mitrović, Amir Hamzagic/ATAImages/Youtube/Baka Prase
 

Ilić je bio izgubio mogućnost da sa lakoćom objavljuje izvesne sadržaje, zatim je ostao i bez kanala... A kada ga je povratio, ispričao je za javnost da je protiv njega pokrenut krivični postupak i da će se sa Mitrovićem videti na sudu. Opet, nije propustio priliku da ga nazove preljubnikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike