Drama u "Zvezdama Granda": Marija Šerifović planula i zapretila Saši Popoviću napuštanjem takmičenja - nastao haos!

25.12.2022

09:30

2

"Senilan si, ne pratiš ništa!"

Drama u "Zvezdama Granda": Marija Šerifović planula i zapretila Saši Popoviću napuštanjem takmičenja - nastao haos!
Marija Šerifović - Copyright Printscreen/YouTube, Zvezde Granda

Kao i svake subote, sinoć je emitovana nova, osma emisija muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'' koje je sve napetije iz sezone u sezonu.

Sinoć se odigrala prava drama u čuvenom talent-šou programu, a sve je počelo tako što su se Saša Popović i Marija Šerifović sukobili zbog mlade takmičarke iz Đurđevca, Lucije Lenardić (21) .

Naime, Marija je planula jer Popović nije reagovao kada je Lucija dobila panik taster od članova žirija.

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
Lucija Lenardić

- Ja više ne učestvujem. Ti si odsutan, ti si postao sve senilniji, ti ne pratiš šta ti radi žiri, nisi u toku - rekla je iznervirana Marija, a Saša Popović ju je dodatno isporovocirao odgovorom.

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
Bosanac i Marija Šerifović

- Došla Mara u žiri 2015. godine i kaže ona meni: „Tu sam samo ovu godinu, ne mogu ja 2016.“, ja kažem OK, ali razmisli. Sledeće godine kaže ona: „Dve godine sam tu, ne mogu više“ i tako redom, sve do danas - ispričao je Popović i tako sve prisutne nasmejao, ali ni Šerifovićeva mu nije ostala dužna.

- Ja moram da priznam da su tada Zvezde Granda dobile novu publiku i zaista lepo sarađujemo i divne stvari su se desile za ove godine, ali ja ću se zaista potruditi da mi ovo bude poslednja godina u Zvezdama Granda - rekla je Marija, a Popović je konstatovao da to sluša već osmu godinu zaredom, a potom se osvrnuo na Dragana Stojkovića Bosanaca, za koga, kako kaže, ima osećaj da je tu „od prošlog veka“.

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
Saša Popović

Podsetimo, žiri muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'' je 2015. godine pored Marije Šerifović postao bogatiji i za još jednu zvezdu, Jelenu Karleušu. Marija i Jelena su činile spoj koji je privukao milionski auditorijum, a muzičko takmičenje je dobilo potpuno drugu dimenziju. Prošle sezone na Jelenino mesto došla je njena ljuta rivalka, Ceca Ražnatović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca, Saša Popović i Jelena Karleuša

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike