Ovo su žene srpskih reprezentativaca: Sve do jedne su lepotice, a pre udaje mnoge su bile u centru skandala! (FOTO)

01.12.2022

13:14

7

Kako se Mundijal u Kataru sve više zahuktava, srpski reprezentativci, ali i njihove lepše polovine konstantno su tema interesovanja javnosti

Ovo su žene srpskih reprezentativaca: Sve do jedne su lepotice, a pre udaje mnoge su bile u centru skandala! (FOTO)
Žene srpskih fudbalera - Copyright 24sedam/Instagram

Proteklih dana mnogo se pisalo o suprugama srpskih reprezentativaca uoči odlučujućeg meča Srbija-Švajcarska, a juče su sa svojom decom posetile fudbalere.

Koliko su njihovi muževi u žiži javnosti tokom Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru, toliko su i one zbog luksuznog života koji vode, lepote, biznisa i ljubavnih priča koje ih prate, a u nastavku možete da pročitate njihove biografije i detalje privatnog života.

Luka i Sofija

Za vezu Luke Jovića i manekenke Sofije Miloševic, javnost je saznala u novembru 2018. godine, da bi 2020. godine na odmoru u Italiji fudbaler zaprosio atraktivnu plavušu. Roditelji su sinova Alekseja i Teodora. Sofija je pre Jovića bila u dugogodišnjoj vezi sa fudbalerom Ademom Ljajićem, ali i sa teniserom Viktorom Troickim, dok je javnosti postala poznata pre svega kao devojka Filipa Živojinovića.

ATAImages/ M.M. Instagram
Luka Jović i Sofija Milošević

Mitrogol i Kristina 

Aleksandar Mitrović u braku je sa dve godine starijom Kristinom nekada Janjić, ćerkom fudbalskog trenera Aleksandra Janjića. Mnogi upravo ovu damu smatraju zaslužnom za "smirivanje" nekada najluđe glave srpskog fudbala. Imaju troje dece, sina Luku, ćerke Nađu i Anastasiju.

 

 

Predrag i Ana

Bračni par Predrag i Ana Rajković stalno privlači pažnju javnosti. Pre nego što je zakoračila u svet poznatih zahvaljujući vezi sa Veljkom Ražnatovićem, Ana je radila kao hostesa u jednom prestoničkom klubu, da bi 2018. godine uplovila u vezu sa golmanom, kome je rodila sinove Relju i Tadiju. Trenutno žive na Majorci, za čiji klub Predrag igra.

 

 

Strahinja i Maša

Prvi strelac Srbije na utakmici protiv Kameruna, Strahinja Pavlović, u dugogodišnjoj je vezi sa Beograđankom Mašom Radulović. Ona je ćerka beogradskog hirurga, ima 19 godina i studira psihologiju. Ima brata blizanca Martina. Par je najviše vremena provodio u Monte Karlu gde je do skoro mladi Šapčanin igrao, dok nedavno nije potpisao za klub iz Salcburga.

Instagram printscreen/strahinjapavlovicfp
Strahinja Pavlović i Maša Radulović

Uroš i Ema

Ema Radujko, tiktokerka i od nedavno pevačica, u vezi je sa Urošem Račićem, fudbalerom koji igra u Portugalu. Oni su uplovili u vezu neposredno pre njenog punoletstva, da bi ona zatim postala njegov redovan gost u Valensiji za čiji je klub tada igrao.

 

 

Nemanja i Anastasija

U februaru 2022. godine u medijima se pojavila vest da je reprezentativac Nemanja Gudelj u vezi sa Cecinom ćerkom, Anastasijom, koju je ubrzo i upoznao sa svojom porodicom, majkom Oliverom, sestrom Vanjom i bratom Dragijem, ali iako su, kako se činilo, članovi dve porodice bili u idiličnim odnosima, došlo je do toga da su Nemanjina majka i sestra otpratile sa Instagrama prvo Anastasiju, ubrzo i Cecu, a onda i one njih.

24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/Profimedia
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Marko i Mia

Beograđanin Marko Grujić i i njegova izabranica Mia Zeremski, ćerka nekadašnjeg direktora BK televizije, Aleksandra Zeremskog, nedavno su postali roditelji sina Save. Upoznali su se kao mladi i ubrzo su počeli da žive zajedno u Engleskoj, gde je fudbaler živeo zbog poslovnog angažmana. Danas su stacionirani u Portugalu, a odnedavno su i vereni. Mia je dugo imala uspešnu odbojkašku karijeru, a jedno vreme je nastupala za Crvenu zvezdu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

 

Nemanja i Isidora

Isidora Kadijević izabranica je dvadesetšestogodišnjeg Nemanje Radonjića. Počela je da se bavi manekenstvom 2017. godine nakon povratka iz SAD, gde je bila na jednom studentskom programu, a zbog atraktivnog izgleda brzo je privukla pažnju velikog broja brendova na srpskom tržištu. Interesantno je da se lepa Isidora ranije borila sa viškom kilograma. Radonjić trenutno nastupa za Benfiku, u kojoj igra kao pozajmljeni fudbaler Olimpika iz Marseja.

 

 

Sergej i Natalija

O vezi drugog strelca za Srbiju u meču protiv Kameruna, Sergeja Milinkovića Savića i njegove verenice, blogerke Natalije Ilić se malo toga zna. U dugogodišnjoj su stabilnoj vezi, žive u Rimu, a nedavno su postali roditelji devojčice Irine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

Dušan i Dragana

Kapiten reprezentacije Dušan Tadić sa suprugom Draganom je u braku od 2013. godine. Imaju sinove Petra i Vasilija i ćerku Taru. Ono što je specifično u vezi gospođe Tadić, jeste da ona nije klasična žena fudbalera, jer skoro nikada ne može da se sretne u javnosti, a i ne razmeće se na društvenim mrežama sa skupim stvarima, te vodi život daleko od očiju javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac

 

Filip i Kristina

Filip Kostić u braku je sa Kristinom Mihailović iz Kragujevca. Ona je pre braka sa našim veznim igračem bila u dugogodišnjoj vezi, iz koje je izašla upravo zbog zgodnog sugrađanina. Godine 2019. postali su roditelji dečaka. Polovinom decembra 2015. godine u javnosti su „procurele“ nage fotografije folk pevačice Dare Bubamare – a pisalo se da ih je slala upravo mlađanom Kostiću, što nikad nije potvrdio.

Instagram printscreen
Filip Kostić i Kristina Mihailović

Nemanja i Kristina

Nemanja Maksimović u braku je sa sportskom novinarkom Kristinom Maksimović. Nakon višegodišnje veze, 2020. godine su rekli sudbonosno "da", i u toku sledeće postali roditelji ćerke Andree. Kristina je voditeljka jutjub emisije "Sportsko popodne sa Kristinom".

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike