Ovo je devojka Strahinje Pavlovića: Atraktivna brineta zavela strelca prvog gola za Srbiju na utakmici protiv Kameruna (VIDEO)

28.11.2022

17:05

1

Njih dvoje su već nekoliko meseci zajedno, a zajedničke fotografije na Instagramu govore da im ljubav cveta

Ovo je devojka Strahinje Pavlovića: Atraktivna brineta zavela strelca prvog gola za Srbiju na utakmici protiv Kameruna (VIDEO)
Strahinja Pavlović i Maša Radulović - Copyright Instagram printscreen/strahinjapavlovicfp

Fudbaler srpske reprezentacije, Strahinja Pavlović, danas je bio prvi strelac na utakmici protiv Kameruna na Svetskom prvenstvu u Kataru. Iako ima samo 21 godinu, Pavlović ima uspešnu karijeru, ali isto tako je ispunjen i kada je emotivni život u pitanju.

Naime, on je nedavno na Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj je zagrljen sa izvesnom Mašom Radulović, a ako je suditi po objavama, ona je žena njegovog života. 

Maša je atraktivna brineta, studentkinja je druge godine psihologije, ima brata blizanca koji se Martin, potiče iz ugledne beogradske porodice. Njene fotografije sa Strahinjom izazvale su veliku pažnju javnosti i fanova fudbala.

Mladi par uživa u ljubavi, što se da i zaključiti na osnovu objava na društvenim mrežama, a jedan od njihovih zajedničkih snimaka možete videti i na Mašinom Tik Tok profilu.

Ono što je sigurno jeste da je ova lepa brineta velika podrška i vetar u leđa svom partneru. 

@mashazenya

We were staying in Paris, to get away from…

♬ YOU ALL ARE SO PRETTY OMGG - 🔮🌃🍬☔️💧

Podsetimo, Strahinja Pavlović prvi je strelac za Srbiju na utakmici protiv Kameruna i tom prilikom opravdao je očekivanja i navode da je jedan od najtalentovanijih defanzivaca Evrope.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike