Od sreće poljubila televizor! Ovo je ponosna žena Aleksandra Mitrovića (FOTO)

15.11.2021

14:14

0

Ona mu je najveća podrška i snaga. Mladi su zasnovali porodicu, a „spojio" ih je zajednički prijatelj

Od sreće poljubila televizor! Ovo je ponosna žena Aleksandra Mitrovića (FOTO)
Copyright Kristina i Aleksandar Mitrović Instagram screenshot

Fudbaler Aleksandar Mitrović je prethodne večeri „odveo" našu reprezentaciju na Svetsko prvenstvo i to u 90. minutu, a najveća podrška, kao i obično, bila mu je supruga Kristina, koja je od sreće poljubila ekran! Ovaj momenat, inače, ovekovečila je Zorana Mladenović, supruga Filipa Mladenovića, koja joj je pravila društvo zajedno sa Anom Rajković i Jovanom Gajić.

Kristina Mitrović, Instagram screenshot Zorana Mladenović
 

 

 

Lepa Kristina i čuveni Mitrogol su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a kako su domaći mediji kasnije dalje prenosili, veoma brzo su ušli i u ozbiljnu vezu. Ona je od golgetera starija dve godine i veruje se kako je i te kako zaslužna za to što se on smirio.

Kruna njihove dugogodišnje ljubavi svakako su deca koju su dobili zajedno. U maju ove godine, par je i pred Bogom i pred ljudima zavetovao na večnu ljubav, a Kristini je kumovala - Jovana Gajić, inače supruga Zorana Tošića Bambija.

Fudbaler je, podsećanja radi, ćerku fudbalskog trenera Aleksandra Janjića, zaprosio u porodičnom okruženju.

– Zaprosio sam je u porodičnom okruženju, dok smo večerali u našoj kući i baš je bila u šoku. Nije to očekivala – ispričao je jednom prilikom Mitrović za „Gloriju”, pa dodao kako ga je izvesno vreme zbunjeno posmatrala, u neverici.

Tek oko petnaest minuta kasnije, videla se čista sreća na njenom licu.

 

 

– Roditeljstvo me je skroz promenilo i to nabolje, naravno. Jednostavno, promene se prioriteti, niste više bitni vi, nego deca. Uvek ističem da sam imao sreću da nađem ženu svog života veoma rano i da vrlo mladi osnujemo porodicu, a to je najbolje i najlepše što je moglo da mi se desi. Svi moji prioriteti su vezani za porodicu, da njima obezbedim sve, da budu živi i zdravi, srećni, nasmejani, zadovoljni. Jer kad su oni srećni, ja sam još srećniji i meni je tad najlepše. Uz tu najvažniju misiju, želja mi je da budem što uspešniji u poslu kojim se bavim. Ali zaista smatram da je najvažnije da smo živi i zdravi, za ostalo ćemo se izboriti – zaključio je, zatim, on.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike