Kostićev snimak kod frizera hit u Italiji: Pogledajte ko je berberin koji je prorekao transfer Kragujevčanina u Juventus (VIDEO)

11.08.2022

16:15

0

Autor: 24sedam

Pre dva meseca neko je znao šta će se dogoditi na današnji dan

Kostićev snimak kod frizera hit u Italiji: Pogledajte ko je berberin koji je prorekao transfer Kragujevčanina u Juventus (VIDEO)
kostic radonjic - Copyright Printscreen/Instagram/gazzettadellosport

Dok se čeka Kostićev potpis na ugovor sa Juventusom nakon uspešno završenih medicinskih pregleda u sportskom centru kluba, društvenim mrežama kruži već viđen snimak, ali sada aktuelniji više nego ikada.

Naime, reč je o videu od nekoliko desetina sekundi, nastao ovog proleća u Švedskoj kada se naš tim pripremao za utakmicu Lige nacija protiv selekcije "tri krune" u Stokholmu. Filip Kostić je zajedno sa još par saigrača došao kod frizera, koji se zove Osman i sebe smatra za  "zvaničnog frizera reprezentacije Švedske".

Na pitanje znatiželjnog frizera gde će igrati sledeće sezone, nije odgovorio Kostić, već njegov kolega Nemanja Radonjić:

 

 

 

- Juventus!

Radonjić je imao tu moć da pogodi ono što će se dva meseca kasnije stvarno dogoditi, ali nije tada verovatno mogao da pretpostavi da će biti gradski rivali. On je u međuvremenu došao u Torino na pozajmicu iz Marseja i moguće je da ih gledamo na istoj strani terena jednog protiv drugog!

Snimak sa berberske stolice podelio je novinar "Gazete delo sport", uz kratak komentar:

-  Onda recite da berberi nisu pouzdani!

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike