Sofija pakuje kofere i putuje s decom u Katar: Posle prvenstva nas čekaju svadba i planovi za treće dete

16.11.2022

10:07

2

Manekenka je otkrila kada će stati na ludi kamen

Sofija pakuje kofere i putuje s decom u Katar: Posle prvenstva nas čekaju svadba i planovi za treće dete
Sofija Milošević, Luka Jović - Copyright Printscreen Instagram/lukajovic

Sofija Milošević isplanirala je sa verenikom Lukom Jovićem sve krupne događaje za sledeću godinu, a koje se tiču njihove porodice.

Ona je već govorila o tome da će se venčati, nakon što su dobili dva sina Alekseja i Teodora, a sada skoro da zna i tačan datum. Merđutim, to nije sve, oni posle prvenstva u Kataru osim što žele da stanu pred oltar, baviće se i proširenjem porodice, te je manekenka najavila treće dete.

Sofija će sa decom otputovati u Katar i bodriti Luku tokom Svetskog prvenstva u fudbalu.

- Deca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i "orlove" na Svetskom prvenstvu. On je spremniji nego ikad i jedva čeka da takmičenje počne. Nadam se da će srpska reprezentacija da osvoji trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala - kaže Sofija i ističe da je podrška porodice važna.

- Ima veliki oslonac u meni i to mu prija. Uopšte nije nervozan pred velika takmičenja, pa nema tremu ni pred Katar. Zaista je divan muž, otac i sportista - nagkašava manekenka.

Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP
Luka Jović

Ona kaže da njihov stariji sin Aleksej ima interesovanje i ljubav prema fudbalu, koje je nasledio od oca, a videće tek kako će biti nadalje. 

- Već je lud za tim sportom, iako ima samo dve godine. Luka i on svaki dan igraju fudbal i uvek ga nauči nečemu novom. Kada poraste, sam će da odluči da li će se profesionalno baviti tim sportom. Najvažnije je da ono što bude radio, radi s ljubavlju - rekla je Miloševićeva za Informer, otkrivajući detalje planova posle Katara. 

- Hteli smo da pravimo svadbu ovog proleća, ali mi je to bilo komplikovano jer sam dojila Teodora. Zato smo je pomerili za proleće sledeće godine - priznaje ona, dok je Joviću proširenje porodice prioritet.

Instagram printscreen/sofijamilo
Luka Jović i Sofija Milošević

- Poslednje dve godine sam stalno bila trudna, pa mi treba mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro. Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici - zaključuje dizajnerka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike