Aleksandra Radović ima poseban razlog zašto će pratiti Svetsko prvenstvo, dok njen veliki kolega uopšte nije „u tom fazonu"! (VIDEO)

23.11.2022

23:10

0

Pevačica fudbalera Marka Grujića naziva zetom i, kako kaže, uvek postoji nada da „padne" neki gol

Aleksandra Radović ima poseban razlog zašto će pratiti Svetsko prvenstvo, dok njen veliki kolega uopšte nije „u tom fazonu"! (VIDEO)
Aleksandra Radović - Copyright 24sedam

Aleksandra Radović jedna je od brojnih poznatih ličnosti koje će pomno pratiti Svetsko prvenstvo u Kataru, ali ne samo zbog ljubavi prema sportu. Pevačicin, kako ga je i sama nazvala, zet, fudbaler Marko Grujić, „juriće na gol", a ona to nikako ne želi da propusti. 

- Svetsko prvenstvo ćemo pratiti jer sestre moje ćerke muž, Marko Grujić, igra u reprezentaciji. Zbog njega ćemo pratiti. Uvek se nadamo golu, svaki put. I uvek se radujemo... Oni ne žive ovde već u Portugalu. Kad se vidimo, vidimo se zbog bebe, da se malo poigramo... - pričala je Aleksandra medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam, na proslavi 28. rođendana „Naxi" radija. 

Aleksandra Radović, 24sedam
 

Podsetimo, Grujić je u braku sa Mijiom Zeremski, odbojkašicom i ćerkom Aleksandra Zeremskog, s kojim je pevačica dobila naslednicu Ninu.

To je i razlog zašto ona fudbalera naziva zetom. 

Kako je još tekao razgovor s Aleksandrom Radović pogledajte u videu koji sledi.

„Mnogo se nerviram!"

Sa druge strane, njen veliki kolega sa scene, pevač Sergej Ćetković koji se pojavio na istom događaju, odavno je digao ruke od fudbala. 

-  Ne pratim fudbal, davno sam digao ruke od fudbala i sporta, jer sam davno shvatio da se mnogo nerviram, a to nije dobro za moje živce - prokomentarisao je on, piše „Informer", pa dodao kako iz upravo tog razloga neće ni ispratiti utakmicu između Srbije i Brazila zakazanu za 24. novembar, na Mundijalu.  

- Neću gledati utakmicu između Srbije i Brazila, biću na koncertu u Areni, a i tako će mi biti mnogo lakše. Pogledaću samo krajnji rezultat. Mislim da je tako najbolje - kazao je on. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike