Marina Visković o šuškanju da je ljubavnica Nemanje Radonjića, pijanstvu, estetskim operacijama: Učimo dok smo živi!

17.03.2022

09:31

0

Pevačica je progovorila otvoreno o svim nedavnim dešavanjima u njenom životu

Marina Visković o šuškanju da je ljubavnica Nemanje Radonjića, pijanstvu, estetskim operacijama: Učimo dok smo živi!
marina viskovic_amigi-15032022-0010 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Marina Visković nedavno je imala nastup u Beogradu, a tada se pričalo da je došla pijana u klub. Međutim, ona je to sada demantovala i otkrila kada voli da popije, a zatim ispričala i kako je uspela da ubrzo posle estetskih zahvata ode upravo na pomenutu tezgu.

- Ne, to nije tačno. Volim da popijem kada izađem sa svojim društvom, ali kada je posao u pitanju, vrlo vrlo retko. Volim da se opustim, ja i sa svojim prijateljima na “Instagramu” vrlo otvoreno delim kada izađem u grad i kada sam sutradan mamurna i kada mi teško padne. Ne volim alkohol, ali kada ste stalno napeti i radite, stvarno znači za svoju dušu malo da uživate - smatra pevačica, koja naglašava da u životu pravi balans.

- Pola teretana, pola kafana, tako vam je sve kod mene - kaže Marina i dodaje da je disciplinovana i da ipak vodi "vojnički život".

Promo/Marko Todorović
Marina Visković

Viskovićeva je jedna od retkih sa javne scene koja priznaje šta je sve radila na sebi kod plastičnog hirurga, a nedavno je imala dva zahvata.

- Da, nakon samo devet dana sam krenula sa nastupima. Ja nisam neko ko je kenjkav, na nogama podnosim sve. Nastup je prošao fantastično, publika ništa nije primetila. Junački sam to sve izgurala - priča Marina za "Blic" pa otkriva zašto se odlučila da se ponovo podvrgne korekcijama.

- Bilo mi je dosadno pa rek’o ajde malo pre leta - kroz smeh zaključuje.

Pevačica je uvek spremna da udeli savet svojim pratiocima na društvenim mrežama o ljubavi.

- Često razmenjujem sa njima te ljubavne savete jer me to mnogo zabavlja. Iskreno im kažem, a oni uopšte ne očekuju da im na taj način odgovorim jer verovatno razbijam neke njihove predrasude ili dileme. Mnogi mi pišu da sam im pomogla što mi je mnogo drago.

Isto tako, mislim da je i nezgodno deliti ljubavne savete jer vi prvo morate da imate iskustvo njihovo da biste mogli da ih posavetujete. U principu ih savetujem da ne daju na sebe i da budu to što jesu i da ne moraju da pristanu na manje od onoga što zaslužuju - priča Viskovićeva koja ističe da je svašta naučila iz svojih grešaka:

- Učimo dok smo živi, koliko god imate godina sve mislite nešto ste naučili i da neće ništa da vam se desi, ali ne. Svaki dan donosi neka nova iskustva i to je sve škola - naglašava pevačica.

Instagram printscreen/sophiasasic
Sofija Šašić

Na pitanje kojim kolegama sa javne scene najčešće deli savete, odgovara:

- Pa ne, svi su prepametni toliko da ja njima ne treba da delim savete. Šalim se, niko sa javne scene, običnim ljudima najčešće.

- Fenomen je da ja stvarno nemam hejtere. Kad vidim nekog hejtera, obradujem se i kažem: “Evo ga, evo ga hejter”. Ne znam da li je to dobro ili loše, al stvarno imam veliku podršku i prosto sam zadovoljna svojim pratiocima. Meni se nikad nije desila neprijatnost na nastupu. Nemojte sad da im dajete ideje - kroz osmeh kaže Viskovićeva.

U domaćim medijima se pojavila informacija da reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić navodno vara svoje devojke, ali uvek sa istom ženom, te da je to upravo Marina Visković.

- Nemam šta da kažem na to. Naravno, to nema veze sa istinom - rekla je ona.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike