Anastasija Ražnatović se u Kataru druži sa ženama fudbalera: Otišla u kafić sa bivšom Veljkovom verenicom (FOTO)

30.11.2022

15:13

1

Mlada pevačica uživa dok čeka utakmicu Srbija - Švajcarska

Anastasija Ražnatović se u Kataru druži sa ženama fudbalera: Otišla u kafić sa bivšom Veljkovom verenicom (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović otkako je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom često je na utakmicama, a kako je sada otišla i u Katar na Svetsko prvenstvo, počela je da se druži sa ženama njegovih kolega.

Ona se fotografisala u nekoliko navrata na stadionu u Dohi, a vreme provodi i na plaži, u pustinji, ali i po kafićima, gde je prošetala svoje skupocene modne kombinacije.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Sada se susrela i sa bivšom verenicnom svog brata Veljka Ražnatovića, Anom Rajković, koja je danas stigla u Dohu, kako bi se pridružila podršci srpskoj reprezentaciji, a pre svega pružila je svom suprugu i golmanu Predragu Rajkoviću.

Dok su im partneri u karantinu pred odlučujući meč sa Švajcarskom, njih dve su otišle na piće u kafić, odakle su napravile i selfi.

Inače, maneknka se danas ranije oglasila sa plaže, odakle je objavila fotografiju na Instagramu u bikiniju. Ona je, kao i Anastasija, odsela u luksuznom hotelu u Dohi.

- Ljubomorni uvek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti veruju u nju - napisala je Ana, dok je Ražnatovićeva nedavno objavila set fotografija iz pustinje u stajlingu od 2.000 evra, dok je danas bila sportski obučena i bez šminke.

Instagram printscreen/rajkovic_ana
Druže se: Anastasija Ražnatović i Ana Rajković

O SP u Kataru i utakmici Brazil-Srbija, kao i podršci koju će pružiti dečku, Anastasija je nedavno rekla:

- Raspoloženje je savršeno. Svi su super raspoloženi, jedva čekamo početak utakmice i verujemo u našu reprezentaciju. Biće to sjajna utakmica, sigurna sam. Nadam se što boljem rezultatu. Naši momci će dati sve od sebe. Čula sam se sa Nemanjom, veruje u sebe i svoje kolege - kazala je ona.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike