Ko je žena koja stoji iza Dušana Tadića, kapitena Orlova: Detalji njenog života se skrivaju od javnosti! (FOTO)

24.11.2022

16:45

3

Ona mu je najveća podrška u svemu

Ko je žena koja stoji iza Dušana Tadića, kapitena Orlova: Detalji njenog života se skrivaju od javnosti! (FOTO)
Dušan Tadić - Copyright Profimedia

Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije koja broji sitno do svog prvog meča u okviru Mundijala protiv selekcije Brazila, nije skrivao emocije pošto je pre nekoliko dana dobio rođendansku čestitku od svojih najmilijih. Ujedno, prema snimku koji već uveliko kruži Instagramom, porodica mu je poželela i da sa timom osvoji prvo mesto, zbog čega on nije skidao osmeh sa lica.

Oči su mu od radosti što ih vidi bile pune suza.

Na čelu njegove najveće podrške svakako je supruga Dragana Vukanac, koja već dugo važi za ženu fudbalera koja je totalno drukčija od svih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac

Par je u braku od 2013. godine. Svojevremeno, inače, njegov otac Petar je ispričao za jedne domaće medije kako je fudbaler kasnio na venčanje zbog treninga.

Žive u Amsterdamu i prema pisanjima kako tamošnjih, tako i domaćih medija, sa decom Tarom, Veljkom i Vasilijem uživaju u jednom od elitnijih delova grada. Pre nekoliko godina su pazarili nekretninu u centru koja se sastoji od pet spavaćih soba, dva kupatila i na dva je nivoa, a sa baštom od 51 kvadrat.

Za ovo, čuveni sportista je iskreširao oko 2,2 miliona evra.

Za razliku od većine izabranica Orlova, Dragana se skoro i ne pojavljuje u javnosti. Maksimalno je okrenuta porodici, a i na društvenim mrežama nije posebno aktivna. Gotovo da ih i nema.

Kao što je 24sedam već jednom pisao - nema je na listi onih koje „šetaju skupe krpice", vode blogove... Suprug i naslednici su joj apsolutni prioritet i javno nije poznato ni čime se ona bavi.

Sa Dušanom vodi život daleko od očiju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac

Jednom prilikom, Tadić je i sam ispričao da privatno „nije nikakva zvezda".

- Vodim porodičan život. Ujutro odvedem sina u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Sad su obaveze udvostručene, ćerka je još mala, pa mora više pažnje njoj da se posveti... Ubrzo posle dece zaspim i ja. Moj život je dosadan za medije - objasnio je on pre nekoliko godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dušan Tadić (@dusantadic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike