Otkriven razlog zašto su se protiv Anastasije okrenule Nemanjina majka i sestra: Ovo nijedna devojka ne bi trpela!

04.11.2022

10:32

17

Mlada pevačica nije želela da im se bilo ko meša u ljubav

Otkriven razlog zašto su se protiv Anastasije okrenule Nemanjina majka i sestra: Ovo nijedna devojka ne bi trpela!
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj - Copyright 24sedam/MN Press/Antonio Ahel/ATA Images

Anastasija Ražnatović nije više u dobrim odnosima sa majkom i sestrom svog dečka, Nemanje Gudelja, kako je 24sedam nedavno pisao, a sada su isplivali detalji zbog čega je nastala svađa.

Poznato je da je Nemanjinu majku Oliveru i sestru Vanju Anastasija na početku lepo prihvatila, što se moglo videti i na njenom Instagram profilu kada je posećivala Španiju, kao i one nju, ali su vremenom počele previše da se mešaju u njihovu ljubav.

Instagram printscreen/oliveragudelj
Anastasija Ražnatović, Vanja i Olivera Gudelj

Neprijatna situacija prvom prilikom izašla je na videlo, pa su osim Anastasiju na Insatgramu otpratile i njenu majku Cecu Ražnatović. Ova situacija je navodno veoma pogodila Anastasiju, koja sa svojom porodicom ima lep odnos, pa je u tom duhu ušla i u porodicu svog dečka. Ipak, stvari su izmakle kontroli kada su Olivera i Vanja, koje inače i na društvenim mrežama čak i preterano ističu ljubav prema sinovima i braći - Nemanji i Dragom Gudelju, pokušale da kontrolišu njihovu vezu, što bi malo ko dozvolio.

Printscreen Instagram/cecaraznatovic
Ražnatovići i Gudelji

Tako je mlada pevačica poslednji put kada je bila u Španiji vreme provodila sa Nemanjinom rođakom.

- Anastasija nije dozvoljavla da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivali gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme. A kako je Nemanja sve više vremena počeo da provodi sa Anastasijom, to im je zasmetalo te su i nju i njenu majku Cecu otpratile sa Instagrama. Da sve bude gore, počele su da favorizuju bivšu Nemanjinu devojku Sanju Vučić, koju ne samo da prate na Instagramu već održavaju kontakt s njom. Ovo je Anastasiju veoma pogodilo, pa je to razlog njenog neraspoloženja poslednjih dana - kaže izvor za Infomer i dalje navodi da sve to nije mnogo uticalo na njen odnos sa Gudeljom, ali svakao da na dugoročne staze nije dobro što njegova majka i sestra ne vole njegovu devojku.

Profimedia
NemanjaGudelj

 

Interesantno je da su u početku obe podržavale Anastasijinu i nemanjinu vezu, te čak dolazile i na njen rođendan sredinom leta i boravile u kući Ceca Ražnatović, a da sad ne prate ni Cecu na društvenim mrežama.

Inače, na Instagram profilima članova porodice Gudelj jasno je da međusobno imaju bliske odnose, a možda su u tome malo i preterali. Kod njih u porodici sasvim je okej da se braća ljube sa sestrom u usta, svakodnevno izjavljuju ljubav jedni drugima, pa mnogi komentarišu da nije normalno da brat i sestra na fotografiji izgledaju kao da su par, te kao da je reč o posesivnosti.

Instagram screenshot / vanjagudelj27
Nemanja i Vanja Gudelj

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike