Papreno skup stajling Anastasije Ražnatović: Pevačica Dohom prošetala u modnim krpicama od 2.000 evra (FOTO)

28.11.2022

07:30

2

Pevačica ne žali novac kada je garderoba u pitanju

Papreno skup stajling Anastasije Ražnatović: Pevačica Dohom prošetala u modnim krpicama od 2.000 evra (FOTO)
Anastasija Ražnatović u stajlingu od 2.000 evra - Copyright Instagram printscreen/anastasijaraznatovicstyle

Pevačica Anastasija Ražnatović trenutno boravi u Kataru, gde njen dečko, Nemanja Gudelj igra za reprezencaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Osim što mu je velika podrška u ovim napornim danima, Anastasija je ovu priliku iskoristila i da uživa u čarima Dohe i prošeta svoje nove modne krpice. 

Nije nepoznanica da je Anastasija mnogima primer i inspiracija kada je moda u pitanju, mnogi se interesuju za njene odevne komade, koji nisu nimalo jeftini. Naime, letnja haljina sa prorezima koju je nosila u Dohi privukla je veliku pažnju, a cena iste, prema podacima na jednoj Instagram stranici iznosi 240 evra. 

 

 

Dok je šetala pustinjom, jednom od najveći turističkih atrakcija Dohe, ona je nosila lepršavu haljinu, kupaći kostim od 222 evra, šešir dobro poznate marke Dior od 970 evra i Rayban naočare za sunce od 125 evra. 

Instagram printscreen/anastasijaraznatovicstyle
Cena odevnih komada Anastasije Ražnatović

 

Kad se sve sumira, Anastasija je samo za ovaj stajling dala 1.557 evra, što je nešto manje od 200.000 dinara za jedan fotošuting po pustinji.

Podsetimo, Anastasija je istakla da danas dobro zarađuje, te da sebi može da priušti brojne modne komade, ali da isto tako ume i da uštedi, te kupuje na sniženju.

- Nekad štedim, a nekad kad mi dođe umem da potrošim, ali to i zaradim. Tako da me baš briga - kazala je Anastasija jednom prilikom u izjavi za medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike