Prošlo je šest godina od njene smrti, ali tuga ne jenjava: Jana se i dalje teško nosi s gubitkom majke (FOTO)

02.08.2021

20:35

0

Autor: M. Gudžulić

Uz staru fotografiju, pevačica je otkrila koliko joj ona nedostaje. Bila je, kako je ranije pričala, njena najveća podrška

Jana Todorović ATAImages/Antonio Ahel

Jana Todorović ostala je bez majke 2015, ali i danas, šest godina kasnije, teško se nosi s ovim gubitkom. Na svom Instagramu – pokazala je i koliko, objavivši prvo jednu poruku, a onda i staru, zajedničku fotografiju, koju je potpisala rečima:

– Nedostaješ, majko.

Jana Todorović Instagram screenshot

– Majka. Pitali su me šta je najlepše što je uradila jedna žena za tebe? Rekao sam: „Nosila me je devet meseci ispod srca, a čitav život u njemu” – glasi poruka, koja je pevačicu navela na ovakav potez.

Jana Todorović Instagram screenshot

Jana, inače, nikada nije krila kolika joj je podrška majka bila tokom karijere, te kakav su odnos imale.

Pročitajte još:

– Najteže mi je bilo kad su mi umrli otac i majka. Sve se desilo u dva meseca. Mama je dugo bolovala od raka, a tata je umro od tuge za njom – ispričala je nedavno u „Sceniranju”, pa dodala kako su je tužne vesti zadesile dok je bila na putu ka Zagrebu, gde je trebalo da peva na jednoj svadbi.

– Kada je stigao poziv, ja sam znala da javljaju da je moja majka umrla. Toliko mi je to teško palo, da sam ja poželela da me nema, želela sam da išupam sve – nastavila je, pa se osvrnula i na očevu smrt.

Ove vesti je saznala u povratku s poslovnog puta.

– To sam saznala u avionu. Imala sam nastup u Holandiji i kada sam sela u avion za Beograd, moj sestrić je javio Ivanu da je moj tata umro.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti