Nećete verovati zašto je ovo uradio: Mladoženja nazdravio, pa tražio poništenje braka

02.01.2024

21:15

0

Autor: K. B.

Na svadbi jednog britanskog mladoženje umesto uživanja u veselju, došlo je do neočekivanog trenutka kada je odlučio prozvati nekoliko prijatelja

Nećete verovati zašto je ovo uradio: Mladoženja nazdravio, pa tražio poništenje braka
Copyright Profimedia

Tokom svadbene gozbe, mladoženja je zamolio određene goste da ustanu, a zatim ih suočio sa iznenađenjem.

Naizgled srećan događaj, venčanje je postalo prilika za iznošenje prljavog veša, kako je mladoženja optužio osmoricu prijatelja da su imali intimne odnose sa njegovom izabranicom dok su bili vereni. Ova neobična situacija je postala poznata nakon što je jedan od gostiju podelio priču u emisiji Grahama Nortona, gde ljudi dele svoje anegdote.

Profimedia
 

Gost Šon je detaljno opisao trenutak na svadbi, gde je mladoženja inicirao neočekivanu igru. Mladenci su tražili od gostiju da okrenu tanjire naopako, a oni koji su pronašli crvenu nalepnicu na poleđini trebali su ostati da stoje. Mladoženja je potom prozvao osmoricu muškaraca, tvrdeći da su imali intimne odnose sa njegovom suprugom dok su bili vereni, te je najavio nameru da se brak poništi. Ova iznenađujuća priča izazvala je živopisne reakcije publike i dobila snažan aplauz, bez obzira na pitanje verodostojnosti priče.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike