Viralni video s preko 10 miliona pregleda: Raspojasana nevesta zalepila međunožje mladoženji u facu (VIDEO)

11.11.2023

20:28

0

Autor: V. I.

Iako je popila pokoju više, ne može se osporiti da odlično vlada akrobatskim veštinama

Viralni video s preko 10 miliona pregleda: Raspojasana nevesta zalepila međunožje mladoženji u facu (VIDEO)
Copyright Unsplash

Svadba je, po pravilu, prilika da se provedu mladenci i gosti, ali ova mlada se potpuno otela kontroli - Natali Sanders je šokirala sve prisutne kad je odigrala ples u krilu mladoženje, a nije joj bilo dovoljno da se trlja o njegove pantalone pa se okrenula naglavačke i tresnula ga svojim međunožjem po faci. Više puta

Celu tu scenu objavila je na TikToku koja je potom postala viralna jer ju je pogledana preko 10 miliona puta.

"Kada popijete jedno od mnogih pića na svom venčanju“, napisala je Sanders, majka troje dece i medicinska sestra, u naslovu svog viralnog videa od šest sekundi koji je začinila pohotnom pesmom Lil Vejna "Lollipop" (lizalica). 

U objavi koja koja je oduševila više od 10,3 miliona gledalaca, novopečeni mužić se vidi kako sedi u stolici u centru podijuma za ples. Mlada, obučena u lepršavu venčanicu i sandale, baca mu se u krilo, trljajući se besramno, da bi se na kraju izvrnula naopačke, šireći noge u vazduh i nabijajući svoje međunožje gore-dole u ​​njegovo lice. 

 

 

"Svi to treba da uradite posle prijema“, "Brate, ne pred roditeljima“, "Divim se kako si mogla da budeš tako jaka i pijana u isto vreme! Impresioniran sam!", "Ovo će biti zabavan brak “... samo su neki od mnogobrojnih komenatara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike