Neobičan preokret: Mladoženja rekao "ne", a mlada nestala - Priča poznatog matičara u Srbiji

18.08.2023

21:15

0

Autor: K. B.

Tokom svoje dugogodišnje karijere kao najpoznatiji matičar u Srbiji, Radivoj Mrđa deli neke izvanredne priče sa venčanja koja se nisu odvijala kao u filmovima

Neobičan preokret: Mladoženja rekao "ne", a mlada nestala - Priča poznatog matičara u Srbiji
Copyright Pixabay

Sa preko 10.000 parova koje je venčao u opštini Novi Beograd, uključujući i poznate ličnosti, Mrđa otkriva zanimljive i često neobične detalje o venčanjima kojih se seća.

Jedna od tih neobičnih situacija bila je kada je mladoženja izgovorio "ne" pred punom salom i napustio sve prisutne, ostavljajući mladu zatečenu. Iako je ovaj trenutak bio izuzetno šokantan za sve, isti par se vratio mesec dana kasnije i odlučio da se venča.

Pixabay
 

Takođe, on deli priču o mladoženjinom "neobičnom" odbijanju na venčanju. Pre nego što je ceremonija počela, mladina bivša simpatija se pojavila na motoru i ona je odlučila da pobegne sa njim.

Još jedna priča koju je podelio je o mladoj koja je odlučila da napusti venčanje nakon što je već rekla "da". Mladino begstvo je bilo tako drastično da je mladoženjin otac preuzeo mikrofon i zamolio mladinu stranu da napusti prostor, dok je mladoženjinu stranu pozvao da ostane i proslavi.

Osim ovih događaja, on je primetio i različite dinamike porodičnih odnosa na venčanjima. Na primer, primetio je da majke mladoženja često grle sina dok čestitaju snaji, dok očevi često teškom rukom grle svoje ćerke koje se udaju.

Profimedia
 

Takođe je podelio anegdotu o svom sopstvenom venčanju sa suprugom, takođe matičarkom. Njihova odluka gde će se venčati bila je prilično zabavna, i on je primetio kako je drugačije gledao na mladence nakon što je i sam prošao kroz proces venčanja.

Sve u svemu, Mrđa nas uvodi u svet venčanja sa svojim neobičnim pričama koje otkrivaju različite strane emocija i dinamike među mladencima, roditeljima i svatovima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike