Nećete verovati kada čujete, multimilioner iz Dubaija je postavio supruzi neverovatne zahteve (VIDEO)

19.12.2023

19:34

0

Autor: K. B.

Njegovi zahtevi su izuzetno luksuzni i podigli su prašinu među korisnicima TikToka

Nećete verovati kada čujete, multimilioner iz Dubaija je postavio supruzi neverovatne zahteve (VIDEO)
Copyright Profimedia

Milioner iz Dubaija, po imenu Riki, nedavno je izazvao pažnju na društvenim mrežama deljenjem niza visokih zahteva koje postavlja pred svoju suprugu, po imenu Linda.

Riki je prvo istakao da od Linde očekuje da nikada ne kuva i da obeduju isključivo van kuće. Njegova naredna očekivanja su se odnosila na njen izgled i stil - Lindi je "dozvoljeno" da nosi samo dizajnersku odeću, posebno brenda Šanel. U jednom od snimaka, Riki je podelio Lindinu fotografiju u elegantnoj crnoj haljini, naglasivši da je Šanel jedini prihvatljiv brend za nju.

 

 

Zatim je naveo da je Lindi dozvoljeno da večera samo u restoranima s pet zvezdica. Ovaj niz zahteva kulminirao je sa stavkom da Linda nikada ne sme sama sebi da nanosi šminku; tu privilegiju, prema Rikiju, treba da obavljaju isključivo profesionalci.

Pored ovih estetskih zahteva, Riki je izneo i svoje očekivanje da Linda rodi "slatke bebe", ne plaća račune i da bude avanturistički nastrojena.

 

 

Linda, iako predstavlja životni stil luksuza na društvenim mrežama, ima svoje zanimanje. Sa svega 24 godine, poreklom iz Jordana, Linda je uspela samostalno da izgradi svoj uspeh osnivanjem medicinskog centra za oblikovanje tela kada je imala samo 19 godina. Ovaj podatak često se zanemaruje kada se govori o njenom bahatom imidžu. Neki korisnici komentarišu da je njen suprug možda bio ironičan ili šaljiv u iznošenju ovih zahteva, dok su drugi izrazili nezadovoljstvo ovakvim pristupom u vezi sa partnerskim odnosima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike