Novogodišnja noć bez rasipanja: Praktični vodič za jeftinu dobrodošlicu 2024.

17.12.2023

20:44

0

Autor: K. B.

Sa pametnim planiranjem i kreativnim pristupom, možete uživati u nezaboravnoj novogodišnjoj noći bez velikih troškova

Novogodišnja noć bez rasipanja: Praktični vodič za jeftinu dobrodošlicu 2024.
Copyright Pexels

Proslavljanje najluđe novogodišnje noći ne mora uvek značiti veliki trošak. Postoji niz kreativnih načina kako možete dočekati Novu godinu sa stilom, a da pri tom ne opteretite svoj budžet. Evo nekoliko saveta kako možete uživati u veselju praznika, a da vam novčanik ostane netaknut:

Kućna zabava

Organizujte kućnu zabavu sa prijateljima. Svako može doneti neko jelo ili piće, što će smanjiti troškove i učiniti da svi doprinesu atmosferi.

Teme za oblačenje

Dodajte malo zabave događaju tako što ćete odabrati temu za oblačenje. Možete recimo imati noć maskenbala ili se obući u odeću iz određenog vremenskog perioda.

Pexels
 

DIY dekoracije

Napravite sami dekoracije za prostor u kojem ćete proslaviti Novu godinu. Reciklirajte materijale ili koristite jeftine elemente iz radnji za uređenje doma.

Igrice i aktivnosti

Planirajte razne igre i aktivnosti kako biste održali atmosferu živahnom. To mogu biti društvene igre, karaoke, ili čak takmičenja u kuvarskim veštinama.

Online događaji

Pratite online događaje i koncerte koji su besplatni ili imaju niske troškove. Mnogi umetnici i organizacije nude virtuelne nastupe tokom novogodišnje noći.

Profimedia
 

Podela odgovornosti

Ako organizujete proslavu sa prijateljima, raspodelite odgovornosti. Na primer, jedna osoba može biti zadužena za hranu, druga za piće, a treća za muziku.

Ponoćno pecivo

Umesto kupovine skupocenih kolača ili torti, razmislite o tome da sami napravite jednostavno ali ukusno pecivo za ponoćni doček.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike