Zaokružite prazničnu kombinaciju odabirom prave tašnice, a pravilo je jasno: Mora da šljašti

15.12.2023

12:11

0

Autor: V. I.

Tašna kao dodatak može mnogo da doprinese celokupnoj kombinaciji, ali i da je pokvari

Zaokružite prazničnu kombinaciju odabirom prave tašnice, a pravilo je jasno: Mora da šljašti
Copyright Pexels

Polako, ali sigurno ulazimo u period prazničnih okupljanja, kompanijskih zabava i kao vrhunac - novogodišnjeg dočeka, i to, kad se o našoj zemlji radi, čak dva puta. Završne pripreme su u toku, a decembar je nesumnjivo sav u znaku praznične atmosfere, pozitivne energije i mnogo dobre zabave. 

Prvo i osnovno je odabir haljine i cipela za zabavu, ali tu se uvek nameće i torba kao dodatak koji može da upotpuni čitav izgled. 

Glamur kao osnovna odrednica

Zimski modni imperativi ne zahtevaju samo udobnost na niskim temperaturama već i glamuru koji podrazumeva eleganciaju ukomponovanu sa sofisticiranom filozofijom koja uključuje pažljivo dizajniran izbor tašnice. Često pravimo gotovo nepopravljivu grešku odabirom pogrešnog modela koji se ne slaže sa glamuroznom kombinacijom koju smo odabrali za određenu svečanu priliku. Pogledajte samo kako ova mala Chanel kocka fantastično naglašava haljinu koja ima crne ivice

 

Skoro uvek je to velika torba, čija koja, nažalost, nije najbolji izbor za odlazak na događaj koji zahteva elegantnu pojavu. Zato, kao prvo i osnovno pravilo usvojte da eleganta pojava mora da bude zaokružena i elegatnom tašnicom.

Koje torbe nosimo za sezonu praznika

Iako scenom dominiraju XXL modeli, kada je u pitanju odlazak na događaj koji zahteva dašak elegancije, vraćamo se ideologiji mini torbe koju je Simon Žakemo nametnuo modnim entuzijastima svojim dizajnom. Ove sezone dominira nekoliko modela, dok glavnu ulogu u sezoni žurki imaju metalik, svetlucavi ili biserni. Bitno je da šljašti!

 

Kada je reč o minimalističkom pristupu, crni komadi sa atraktivnim (geometrijskim) oblicima su najpopularniji, kao što je prošetala Hajli Biber.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike