Osećala sam da moram da budem tamo: Otišla na sahranu nepoznate osobe i tamo doživela šok! (VIDEO)

26.10.2023

12:14

0

Autor: K. O.

Pitala sam se nekoliko puta da li sam normalna što ovo radim, rekla je devojka

Osećala sam da moram da budem tamo: Otišla na sahranu nepoznate osobe i tamo doživela šok! (VIDEO)
Copyright Prinstcreen/Youtube

Ljudi kažu da u životu ne postoje slučajnosti. A ova devojka pravi je dokaz za to. Kada je u lokalnim novinama videla jednu bizarnu pozivnicu, šesnaestogodišnja Gabrijela Bonam iz Oklahome nije ni mogla da pretpostavi na koji način će joj to promeniti život.

Naime, u novinama je stajala neobična ponuda – svako ko ode na sahranu izvesne Dajen Svini imaće priliku da u izvlačenju listića osvoji njen automobil.

A sve je počelo ovako.

Svega nekoliko nedelja pre nego što je preminula, znajući da joj se zbog bolesti kraj bliži Dajen Svini, razgovarala je sa članovima porodice o svojoj želji za vreme svoje sahrane neko preuzme njena kola.

Svini nije bila udata i nije imala dece, pa joj je na pamet pala jedna ideja.

Prinstcreen/Youtube
 

Njena želja bila je da svako ko dođe na sahranu, bez obzira da li je poznavala te ljude, ima šansu da osvoji njen automobil - rekao je Dajenin rođak za Kanal 4 koji je takođe preneo želju preminule.

Onda je Svini preminula 7. jula i njena volja je bila ispunjena.

Gabrijela je u intervjuu posle sahrane Svinijeve rekla da je otišla na sprovod više da bi videla da li je zaista istina to što piše u oglasu ili se radi o neslanoj šali.

- Pitala sam se nekoliko puta da li sam normalna što ovo radim - rekla je devojka.

Dok je stajala na sahrani, Gabrijela je saznala da je Dajen Svini bila dobra i velikodušna osoba te da je obožavala svoj automobil. Samim tim, smatrala je da treba da ga ima neko ko voli da vozi.

Posle ukopa pokojnika održana je neka vrsta tombole. Deluje bizarno, ali je Gabrijela popunila listić unevši svojim podacima.

Izvlačenje je bilo nekoliko nedelja kasnije, da bi se u međuvremenu odvijala imovinska rasprava.

- Bila sam na putu s porodicom kad mi je telefon zazvonio. Nisam verovala da sam izvučena. Veoma sam zahvalna na nagradi i iskreno, jako mi je krivo što Dajen Svini nisam poznavala - rekla je srećna dobitnica na sahrani.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike