Milioner sedam puta: Kako je jedan čovek pobedio lutriju i vi možete (VIDEO)

06.10.2023

22:17

0

Autor: K. B.

Ričard Lastig iz Orlanda, na Floridi, SAD, postao je poznat po svojim impresivnim dobitcima u sedam različitih lutrijskih igara, čiji su ukupni iznosi premašivali milion dolara

Milioner sedam puta: Kako je jedan čovek pobedio lutriju i vi možete (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Pixabay

Njegova uspešnost izazvala je interesovanje javnosti, te je odlučio podeliti svoje savete i trikove za povećanje šansi u lutriji.

Jedan od Ričardovih saveta jeste da odaberete svoje brojeve i da se držite istih kombinacija svaki put. Međutim, važno je napomenuti da brojevi u lutriji obično se biraju potpuno nasumično, pa nema znanstvenog dokaza da će bilo koja kombinacija povećati vaše šanse za dobitak, kako tvrdi Forbes.

Drugi savet koji je Ričard ponudio je da pažljivo pratite svoje troškove i postavite neku vrstu računice. Ovo je mudar savet, jer nema smisla osvojiti 10 hiljada dolara ako ste prethodno potrošili 20 hiljada dolara na listiće.

 

 

Ričardov treći savet je da češće igrate, što povećava vaše šanse za osvajanje neke nagrade. Međutim, važno je zapamtiti da lutrija uvek ima element slučajnosti i da nema apsolutnog garantovanja pobede.

Iako su Ričardovi saveti korisni i mogu pomoći u boljem upravljanju lutrijskim igrama, važno je imati na umu da lutrija ostaje igra s niskim izgledima za dobitak, i da nikakvi trikovi ili strategije ne mogu potpuno eliminisati taj faktor sreće.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike