Izgovorite sudbonosno DA u ukletoj kući ili među divljim zverima! Najekstremnije destinacije za venčanja

22.03.2023

14:23

0

Autor: 24sedam

Svi žele da im dan venčanja bude nezaboravan, ali za one željne dobre avanture to može značiti nešto drugačije

Izgovorite sudbonosno DA u ukletoj kući ili među divljim zverima! Najekstremnije destinacije za venčanja
Ekstremne destinacije za venčanje - Copyright Pixabay

Ne žele svi da kažu „da“ u tradicionalnom okruženju. Venčanja u crkvi ili na plaži su nam dobro poznata, ali neki parovi više vole da prošetaju divljom "stazom" kada je u pitanju razmena zaveta.

Od venčanja iznad aktivnog venčanja do ceremonije na vrhu najviše planine na svetu, evo nekoliko najekstremnijih destinacija koje podižu adrenalin na dan venčanja.

Bandži džamping

Bandži džamping je ekstreman sport koji nije za one sa slabim srcem. Međutim, za one parove koji zaista žude za adrenalinom, jedan pravi avanturistički skok je odličan način za stupanje u brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bungee.de (@bungee.de)

Pored aktivnog vulkana

Venčanje pored aktivnog vulkana može izgledati kao opasan i neobičan način za izgovaranje sudbonosnog "Da", ali zamislite kako bi lep krajolik bio na fotografijama na dan venčanja!

Profimedia
 

Na vrhu Mont Everesta

"Odnesite" svoju ljubav na najviši vrh na svetu tako što ćete na vrhu Mont Everesta izgovoriti „Da“. Ako niste u kondiciji, možete se venčati u jednom od nižih baznih kampova.

Profimedia
 

U ukletoj kući

Parovi koji se ne plaše duhova i goblina biraju da razmene svoje zavete u ukletim vilama i dvorcima širom sveta. Hotel Stenli, koji je inspirisao Stivena Kinga da napiše "The Shining", jedna je od najpopularnijih ukletih destinacija na svetu. Originalni vlasnici su čak na raspolaganju da vam sviraju klavir u hotelskoj muzičkoj sobi.

Profimedia
 

Safari venčanje

Uživajte u prekrasnim prizorima divljih životinja i prelepom terenu tako što ćete rezervisati venčanje na safariju. Uz jednaku količinu romantike, luksuza i avanture vaše safari venčanje sasvim sigurno će biti ono koje ćete pamtiti ceo život.

Profimedia
 

Venčanje u zoo vrtu

Za ljubitelje životinja širom sveta, zoološki vrt je savršena destinacija za dan venčanja. Mnogi vrtovi će ugostiti svatove organizacijom ceremonije i koktela pored jednog od prirodnih staništa prelepih životinja koje pasu u pozadini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike