Brak jednostavno nije za njih! Ako je verovati astrologiji žene u ovim znacima se nikada neće udati

26.02.2023

12:08

0

Autor: 24sedam

Brak jednostavno nije za njih! Ako je verovati astrologiji žene u ovim znacima se nikada neće udati
Odbegla mlada - Copyright Profimedia

Ne sanjaju svi o venčanju, i to je sasvim u redu. Svi imamo različite želje, potrebe i interesovanja.

Neki ljudi grade karijeru, putuju ili jednostavno ne vide potrebu da zvanično registruju svoju vezu.

Astrologija objašnjava zašto je veća verovatnoća da će se neki horoskopski znaci venčati, dok drugi odbijaju da se vežu. U nastavku saznajte od kojih žena se teško može očekivati da izgovore sudbonosno DA.

Strelac

Žena rođena u znaku Strelca misli da je brak gubitak slobode. Ona je veoma nezavisna osoba koja voli kratkoročne veze. Ozbiljna veza će uplašiti damu rođenu u ovom znaku.

Ova žena želi da uživa u svojoj mladosti, da se fokusira na sebe i svoje potrebe, tako da ne brine o starosti. Čak i ako se žena Strelac nikada ne uda, ona će uvek imati uspomene njenih mnogobrojnih udvarača.

Profimedia
 

Vodolija

Žena Vodolija mrzi samu ideju braka, jer se boji slomljenog srca. Naravno da ni čovek koji je voli i koji je potpuno otvoren prema njoj, ne može da promeni njene stavove o braku. Vodolije vole da budu nezavisne i brinu same o sebi. Pored toga, često se boje da partner neće moći da prati njihov nivo razvoja.

Profimedia
 

Blizanci

Žene Blizanci su stalno zabrinute da li će se njihova osećanja promeniti posle braka. To je razlog zašto one pokušavaju da se drže podalje od njega. Ponekad, predstavnici ovog znaka žele da budu udate žene, ali onda se skoro uvek predomisle na kraju.

Žena Blizanac je svesna da nije lako živeti sa njom, jer je veoma nemirna osoba. Dakle, ona sama sebe uverava da će njen brak uskoro biti uništen. Ako Blizanci nisu do ušiju zaljubljeni, ne očekujte da će biti zainteresovani za brak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike