Bez mnogo razmišljanja ulaze u brak! Horoskopski znaci koji se najčešće venčaju za pogrešnu osobu

28.02.2023

16:32

0

Autor: 24sedam

Prosuđivanje im nije jača strana

Bez mnogo razmišljanja ulaze u brak! Horoskopski znaci koji se najčešće venčaju za pogrešnu osobu
Ovi znaci često ulaze u brak sa pogrešnom osobom - Copyright Profimedia

Iako brak može loš nezavisno od toga koliko se par poznavao pre venčanja, ovi horoskopski znaci često sklapaju brak sa pogrešnom osobom.

Ovan

Ovnovi su impulsivni i verovatno će bez razmišljanja uskočiti u brak. Brzo će se zaljubiti u onu osobu koja im privuče pažnju i organizovati svatove. U tom času neće biti svesni partnerovih mana i vrlina jer će biti opijeni strašću i zaljubljenošću. Nakon nekog vremena u bračnoj zajednici shvatiće da njihov izabranik ipak nije idealan i da možda uopšte nije supružnik kakvog žele.

Pixabay
 

Lav

I Lavovi vole pažnju i ljubav. Iako su karakterno jaki zbog zaljubljenosti mogu biti slepi. U brak uskaču dok su još u fazi početne ludosti, a kad ih ona prođe, shvataju da imaju posla s egocentrikom i manipulatorom. To srljanje u brak ih na kraju skupo košta.

Freepik
 

Jarac

Kad je reč o ljubavi, Jarčevi ne donose promišljene odluke. Fokusiraju se na sebe i karijeru, a ljubav ostavljaju po strani i venčaju se za osobu koja prva naleti. Doslovno. Nisu dobri u prosuđivanju i umesto da odluke o važnim odlukama donose hladne glave, oni sve čine na brzinu, piše zena.rtl.hr.

Freepik
 

Devica

Device slede pravila i društvena očekivanja. Ni same ne znaju šta traže pa će i odabir partnera prepustiti drugima. Venčaće se za tu osobu samo zato što im je porodica rekla da je ona prava i da požure sa svadbom. Na prvo mesto će staviti mišljenje drugih i uveravati se da bi pod hitno trebalo da sklope brak. A onda shvate da bi bilo bolje da su slušali sebe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike