Sanjali ste da vodite ljubav sa bivšim i brinete da to znači da želite da vam se vrati? Ovo je pravo tumačenje tog sna

10.03.2023

08:32

0

Ovi snovi su nekada utešni, često zbunjujući, a nekada razmišljate o njima i tokom narednog dana

Sanjali ste da vodite ljubav sa bivšim i brinete da to znači da želite da vam se vrati? Ovo je pravo tumačenje tog sna
Ilustracija - Copyright Pixabay

Možda se stidite ovakvih snova, ili vam bude neprijatno zbog njih, možda mislite da nisu normalni niti uobičajeni, ali zanimljivo je da svi oni nose važne psihološke poruke.

Freepik
 

Sanjate seks sa bivšim

Snovi u kojima završite u krevetu sa bivšim partnerom ne znači da ga i dalje želite, ili da ga niste preboleli. Ne hvatajte se za telefon i nemojte ga zvati, jer ovakvi snovi imaju više veze sa vašim novom odnosom, nego sa starim.

Najverovatnije je reč o tome da se plašite da vaša nova veza ne krene u pravcu kao i prethodna, ili da ne proživite iskustva kakva ste imali sa nekadašnjim dečkom. Suština i najvažnija poruka ovog sna jeste da morate da nađete način da raskrstite sa prošlošću i oslobodite se tog tereta.

Pixabay
 

Sanjati seks sa ženom

Ako ste muškarac, sasvim je normalno da sanjate o seksu sa ženom. To je biološki proces i seks je jedan od elemenata koji je najprisutniji u umovima ljudi, kao oblik očuvanja vrste, čak i više kada ste okruženi ženama u stvarnom životu.

Ako ste žena, ne treba da započinjete da ispitujete svoju seksualnost. Sanjati kako doživljavate seksualnu vezu sa drugom ženom u snovima predstavlja vašu žensku stranu, koja uključuje vaše veštine nege i negovanja.

Freepik
 

Sanjati seks sa najboljim prijateljem ili prijateljicom

Jedan od snova koji izaziva najviše odbojnosti i donekle užasa je sanjanje o seksu sa najboljim prijateljem ili prijateljicom. Ako ste imali ovakav san, to nije znak da najboljeg prijatelja odnosno prijateljicu vidite drugim očima.

U svakom slučaju to je jasan odraz nivoa bliskosti koje osećate prema toj osobi, u najnevinijem smislu te reči, i da ova osoba poseduje osobine za koje želite da budu deo vaše ličnosti.

Postoji vrsta privlačnosti koja se naziva „blizina privlačnosti“, u kojoj se naklonost obično meša sa željom. Ako imate jasno definisane granice, ne morate da upadnete u grešku osećanja ove želje u svom stvarnom životu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike