Šta znači ako sanjate da ste ćelavi?

04.02.2023

10:11

0

Kosa je oduvek bila simbol lepote, ali i snage

Šta znači ako sanjate da ste ćelavi?
profimedia-0560592106 - Copyright Profimedia

Bujna i lepa kosa je predstavljala mladost i vitalnost, a koliko je to tačno, govori i legenda o Samsonu i njegovoj dugoj kosi. Suprotno tome, gubljenje kose i ćelavost se doživljavaju kao dolazak starosti, gubitak snage i privlačnosti.

Pexels
 

Sanjati ćelavost

Ako ste u snu videli neki oblik ćelavosti, vrlo je moguće da se na javi osećate izloženo, nezaštićeno i oslabljeno. Takođe je moguće da gubitak kose u vašem snu predstavlja gubitak ideja, gubitak kreativnosti i samopouzdanja. S druge strane, ovakav san može predstavljati vašu neobičnost, posebnost, ali i strogoću ili dominaciju.

Sanjati da ste vi ćelavi znači da ste zabrinuti zbog nadolazećeg perioda i da niste sigurni da li ćete moći dati onoliko koliko ste ranije davali. Vaša snaga i sposobnost su još uvek prisutne, ali vi više niste motivisani na isti način kao nekada.

Moguće je da se više ne želite dokazivati niti nekoga ubeđivati u nešto, kao što ste to ranije činili, i moguće je da ste i sami pomalo zbunjeni takvim osećajima. Videti u snu potpunu ćelavost Ukoliko ste sanjali da ste potpuno ćelavi i da se zbog toga loše osećate, to znači da ste zabrinuti zbog osećaja da više ne vredite isto kao nekada.

Pexels
 

Plašite se starenja, bolesti i gubitka snage. Ukoliko ste mlada osoba, moguće je da ste zabrinuti zbog nekih blokada koje trenutno imate. Možda vas brine nedostatak ideja, pad kreativnosti ili bezvoljnost u koju ste zapali.

U slučaju da ste sanjali kako ste potpuno ćelavi i kako vam se to dopada, na javi verovatno imate potrebu da se nečim ističete i da pokažete svoju sirovu snagu. Moguće je da vas neko ne shvata ozbiljno i da vi želite to promeniti. Takođe je moguće da želite dominirati nad nekim i da vam ovakav san pruža taj osećaj.

BONUS VIDEO:


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike