Blam godine: Brazilsku influenserku naterali da otvori kofer u avionu, htela da propadne u zemlju od sramote

17.02.2024

20:17

0

Autor: V. I.

Bukvalno ceo avion je hteo da zna šta je u ručnom prtljagu devojke zbog koje je kasnio let

Blam godine: Brazilsku influenserku naterali da otvori kofer u avionu, htela da propadne u zemlju od sramote
Copyright Prinstscreen/Instagram/TikTok

Putnica u avionu ostala je užasnuta nakon što je sadržaj njenog kofera počeo da zuji neposredno pre poletanja, a posada aviona joj je naredila da se iskrca iz letelice i otkrije bučan sadržaj svog ručnog prtljaga.

Blam godine snimila je njena prijateljica a objavljen na TikToku , gde je dostigao 12,7 miliona pregleda. "Kada ceo avion želi da zna zašto ti kofer vibrira“, stoji u natpisu na viralnom videu.

Putnica na snimku je poznata brazilska influenserka Amanda Dijaz Rohas, koja ima 250.000 pratilaca na društvenim mrežama.

Na snimku, njen ofer počinje da zuji, a stjuardese traže da ga skine sa ormarića iznad glave da vidi šta nije u redu. Obraza crvenih od stida zgodna Brazilka se smeje i čuči nad svojim srebrnim koferom. Zatim, slušajući uputstva člana posade, Amanda napušta avion i otvara kofer na stazi ispred.

Snimak se završava tako što ona isključuje vibrator - jedan od nekoliko u njenoj torbi - dok se osoblje avio-kompanije guši od smeha.

 

@amandarojasd

Cuando todo el avion quiere saber porque tu maleta vibra 😫😫 ♬ original sound - Amanda

 

Prema smernicama koje je iznela Uprava za bezbednost saobraćaja, elektronske seksualne igračke su dozvoljene u ručnim i prijavljenim torbama, ali „konačna odluka ostaje na službeniku o tome da li je neki predmet dozvoljen da prođe kroz kontrolni punkt“.

U svakom slučaju, važno je preduzeti posebne mere predostrožnosti kako biste izbegli neprijatne situacije poput ove  To uključuje uklanjanje baterija pre leta i odabir manjih, manje upadljivih seksualnih dodataka koji se neće isticati na bezbednosnom monitoru, prema nedavnom članku časopisa Travel and Leisure.

I za kraj, informišite se u vezi sa seks-igračkama i zemljom u koju putujete jer određene zemlje poput Indije, Indonezije, Tajlanda, Vijetnama, Malezije, Maldiva, Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata nameću ograničenja u vezi s igračkama za odrasle.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike