Tiktoker otkupio napušteni kofer, a kad ga je otvorio, ostao je bez teksta (VIDEO)

19.01.2024

20:33

0

Autor: V. I.

Snimak otvaranja izgubljenog kofera je ubrzo postao viralan

Tiktoker otkupio napušteni kofer, a kad ga je otvorio, ostao je bez teksta (VIDEO)
Copyright Profimedia

U moru digitalnih senzacija, jedan tiktoker pod pseudonimom Darik zaplivao je u neobične vode traganja za izgubljenim blagom. Njegova specijalnost? Kupovina izgubljenog prtljaga koji je, iz nekog razloga, ostao bez svog vlasnika. Nedavno, Darikova avantura dosegla je vrhunac kada je na aukciji, za samo 90 evra, kupio putnički kofer koji je skrivao pravo bogatstvo.

"Kupio sam napušteni kofer bogataša, nećete verovati šta sam našao unutra", napisao je Darik, podstičući maštu i znatiželju svoje publike.

Kao da je scena iz filma, kofer je otkrio sadržaj koji bi mnoge ostavio bez daha: sat, novčanik poznatog brenda Louis Vuitton, torba kuće Prada, i ni manje ni više nego - iPad. Ali to nije sve. U koferu se nalazila i potpuno nova odeća, još uvek sa etiketama, kao da je čekala da ispriča svoju priču.

 

 

Ova neobična epizoda nije samo zabavila Darikove pratioce na TikToku, gde je video pregledan preko 360.000 puta, već je i probudila brojna pitanja.

Ipak, iza sjaja i glamura ovakvih pronalazaka, krije se i tamnija strana. Neki su izrazili skepsu, pitajući se da li je ovakav način aukcija razlog zašto ponekad koferi "nestaju".

"Ljudi obično dobijaju nadoknadu kada im se prtljag izgubi, ali većina avio-kompanija ulaže malo ili nimalo truda da pronađe vlasnika pre nego što proda svoje stvari", objasnio je tiktoker, otvarajući pitanja o etici i procedurama u avio-industriji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike