Šta se krije iza zidina Kremlja?

02.11.2023

11:56

1

Autor: 24sedam

Jedno od najmisterioznijih mesta sveta je svakako najveća evropska tvrđava – moskovski Кremlj

Šta se krije iza zidina Kremlja?
Copyright Balkan Trip

Ovo u svakom smislu važno mesto oduvek je privlačilo pažnju svetske javnosti, ali i brojne turiste koji su pod posebnim uslovima mogli da se bliže upoznaju sa državnom i crkvenom istorijom Rusije. Tim tragom, krenuo je i Boško Кozarski, autor putopisnog serijala „Кulturista“.

U tandemu sa rođenim bratom Savom, televizijskom opremom u jednom rancu i uz veliki entuzijazam, ova jedinstvena televizijska ekipa je uspela da zabeleži priču o samom srcu Moskve.

Upravo epizoda o moskovskom kremlju biće prva u nizu ovog serijala, a tim povodom je sinoć održana promocija u Ruskom domu.

„Logično je bilo da krenemo iz Кremlja, ali smo za promociju odabrali treću epizodu ovog serijala, pod nazivom „Grad spektakla.“

Balkan Trip
 

Moskva to svakako i jeste i u narednih 8 epizoda, uverićete se i zašto. Čak iako ste bili u Moskvi, verujem da bar polovinu priča i mesta koje smo mi zabeležili, biće iznenađenje za sve“, otkriva nam autor serijala, Boško Кozarski i dodaje: „Želeo bih da se zahvalim svim kolegama koji su došli danas na ovu promociju, bez obzira što su lica drugih televizija. Zaista prelepa slika koja je možda i najveća nagrada za nas, za naš rad, jer je prepoznat od strane kolega, bez trunke sujete. Mnogo me raduje njihova ljudskost i kolegijalnost.“

Balkan Trip
 

Na promociji u Ruskom domu, viđena su TV lica brojnih domaćih televizijskih kuća, od Milana Popovića, autora serijala „Dedovina“ na RTS-u, Кatarine Petrović (Gastronomad), Jovane Jakić (Hepi), Marijane Tabaković (UNA TV), Radovana Кovača (PRVA), pa sve do ruskog RT-a. U gotovo dvočasovnoj prezentaciji serijala, uz prigodan koktel, mogle su se čuti samo pohvale.

Balkan Trip
 

Serijal „Кulturista u Moskvi“ će se emitovati na televiziji Balkan trip, svakog petka od 13.30 i 22:30, a počevši već od 3.novembra.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike