"Oaza" na "Ekoviziji": Novi putopisni serijal Boška Kozarskog uskoro na malim ekranima (FOTO)

10.11.2022

14:37

0

Autor: 24sedam

U prvoj sezoni serijala „Oaza“ očekuje nas 25 epizoda, a po najavi autora, neće biti iznenađenje ako se malo i pređu granice balkanskih država

"Oaza" na "Ekoviziji": Novi putopisni serijal Boška Kozarskog uskoro na malim ekranima (FOTO)
Copyright Promo

Od ponedeljka 14.novembra na svim MTS kablovskim operaterima počinje sa radom nova televizija, "Ekovizija", kojoj će podizanje ekološke svesti biti osnovni cilj u kreiranju programa. 

Logično, na tom novom medijskom projektu, svoje mesto je pronašao putopisni serijal „Oaza“ Boška Kozarskog, inače i autora popularnog serijala „Kulturista“.

Po čemu će se „Oaza“ razlikovati od „Kulturiste“?

Prvo da kažem po čemu neće. To je pristup celoj priči. Dakle, opet smo u ekipi samo moj brat Sava i ja i opet su nam kilometri pod nogama, ali za razliku od Kulturiste, u ovom slučaju tragamo isključivo za prirodnim, mentalnim i duhovnim oazama, bez posebnog osvrta na istorijsko nasleđe i slično. Dakle, tražimo mesta za dušu, skrivene kutke Balkana i lepote koje su još uvek van glavnih turističkih staza.

Promo
 

 

Šta nas očekuje u prvoj epizodi, ali i u prvoj sezoni generalno?

Prva epizoda će, verujem, potvrditi tezu da u savremenom dobu, u vremenu brzih automobila i manjka vremena, često nam promiču neverovatne lepote i čudesna mesta poput nekih slika na TV ekranu. U prvoj epizodi mi smo zastali kraj puta za Višegrad i spustili se u kanjon Rzava. Plaža koju smo pronašli, biće otkriće za većinu gledalaca. Naravno, od druge epizode tu su i skriveni izvori u okolini Sokobanje, ali i jedno nesvakidašnje domaćinstvo u Vrmdži, sjajna konjička avantura kroz jedan grad, kao i čudesni svet vilinih konjica i riba Srbije. U suštini, ovo će biti pravi serijal za istinske ljubitelje prirode.

Promo
 

 

U prvoj sezoni serijala „Oaza“ očekuje nas 25 epizoda, a po najavi autora, neće biti iznenađenje ako se malo i pređu granice balkanskih država, jer, kako navodi, neke daleke oaze samo televizija može da donese u domove gledalaca, kao zabavan i zdrav televizijski sadržaj.

Svakog ponedeljka u 20 časova na EKOviziji, moći ćete premijerno da gledate ovaj novi serijal braće Kozarski, dok će sredom i petkom od 16.30 časova reprizno biti prikazivan ovaj serijal.

Promo
 

 

EKoviziju možete gledati na 120. kanalu putem MTS IRIS TV, ali i u Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji.

Ne propustite! Otkrijte malo poznate oaze Balkana!

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike