Luksuzni užitak: Koliko košta ručak na Azurnoj obali?

06.10.2023

20:08

0

Autor: K. B.

Koliko košta ručak na Azurnoj obali, regiji poznatoj po luksuznom načinu života i prelepim obalama Sredozemnog mora?

Luksuzni užitak: Koliko košta ručak na Azurnoj obali?
Copyright Profimedia

Kasidi i Li Armbruster, sestre iz Viskonsina, Sjedinjenih Američkih Država, su strastvene putnice koje svoja iskustva sa putovanja redovno dele na TikToku. Tokom jednog od svojih putovanja, odlučile su da istraže luksuznu hranu na jugu Francuske, tačnije u blizini grada Eze.

Dok su uživale u vožnji jahtom oko luke, odlučile su naručiti testeninu s jastogom, očekujući da će doživeti pravi gastronomski užitak. Međutim, kada su dobile račun, bile su potpuno zapanjene. Cena tanjira testenine s jastogom iznosila je čak 506 evra.

Nisu očekivale da će cena jela biti tako visoka, iako su se nalazile u regiji Azurne obale, poznatoj po luksuznom načinu života. Ispostavilo se da je član njihove pratnje naručio jelo s brodskog jelovnika, ali nisu prethodno proverili cenu, što ih je iznenadilo kad su dobili račun.

 

 

Kasidi i Li su podelile svoje iskustvo na TikToku, snimivši video u kojem uzimaju tanjir testenine s jastogom s malog glisera i prenose ga na svoju unajmljenu jahtu. Jelo je obuhvatalo obilnu porciju špageta i polovinu sveže kuvanog jastoga.

U video-snimku, sestre su pokazale kako pažljivo izvaditi meso jastoga iz oklopa pre nego što su se prepustile jelu. Visoka cena ovog obroka izazvala je čuđenje njihovih pratilaca na TikToku, a neki su izrazili nevericu, komentarišući da bi se "onesvestili" zbog ovako visoke cene.

One su svojim iskustvom podsetile druge da budu oprezni prilikom naručivanja hrane na luksuznim destinacijama i da se prethodno informišu o cenama kako ne bi doživeli neprijatna iznenađenja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike