Raj za dame: Tajna destinacija koju muška noga ne sme da dotakne (VIDEO)

19.09.2023

19:33

0

Autor: K. B.

Ostrvo SuperShe, smešteno uz obalu Finske u Baltičkom moru, ističe se kao jedno od najneobičnijih mesta na svetu

Raj za dame: Tajna destinacija koju muška noga ne sme da dotakne (VIDEO)
Copyright Profimedia

Ali njegova posebnost ne proističe samo iz prelepe lokacije u čarobnom finskom arhipelagu ili visokih cena sedmodnevnih aranžmana. Ono se izdvaja jer na njemu nema mesta za muškarce.

Priča o ovom ostrvu započinje pre nekoliko godina kada je preduzetnica Kristina Rot prodala svoju firmu i kupila ovaj mali raj na Zemlji s jednim ciljem: da stvori savršenu oazu isključivo za žene. Na ostrvu SuperShe, pripadnice lepšeg pola mogu provesti nekoliko dana posvećene sebi, svom telu, umu i duši.

 

 

Ova zajednica, poznata kao SuperShe, okuplja žene iz različitih delova sveta kako bi podržavale jedna drugu u želji da vode zdrav i osnažujući život. Ideja je proizašla iz uma Kristine Rote, koja je nekada vodila uspešan konsultantski posao vredan milione evra. Međutim, odlučila je da promeni svoj životni pravac.

"Nameravala sam da svoju energiju usmerim na nešto zabavno i nadahnjujuće, i tako sam osnovala mrežu jakih žena. Tako sam došla na ideju za ostrvo SuperShe. Želela sam da ženama pružim prostor da budu svoje i uče jedna od druge, daleko od spoljnog sveta," izjavila je Kristina Rot prilikom pokretanja ovog projekta.

Otkako je projekt pokrenut 2018. godine, ostrvo je privuklo pažnju žena širom sveta koje su ga zavolele zbog njegove lepote i mira, koristeći ga kao mesto za duševni oporavak i podsticaj za svoju kreativnost.

 

 

Ovde, na stenovitom ostrvu okruženom borovom šumom, žene nalaze zaštićeni prostor oslobođen od svakodnevnog stresa u društvu gde dominiraju muškarci.

"Naše ostrvo SuperShe je obnovljavajuće i sigurno mesto gde žene mogu ponovno da otkriju sebe i svoje želje. Mesto gde mogu biti svoje," kaže Rot.

Vazduh na ostrvu spada među najčistije na svetu, ispunjen mirisom borovine koji deluje kao melem za dušu i telo. Aktivnosti se usmeravaju na zdravlje i dobrobit žena, uključujući jogu, meditaciju, časove kuvanja, ali i energičnije aktivnosti kao

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike