Anđelina Džoli se modno uskladila sa ćerkom, nadmašila je grčke boginje: Prikaz u čaroliji Versačea

17.06.2024

12:44

0

Autor: K. B.

U jedinstvenoj, elegantno skrojenoj haljini po meri, poznata glumica juče je primila jednu od najprestižnijih nagrada u svojoj karijeri

Anđelina Džoli se modno uskladila sa ćerkom, nadmašila je grčke boginje: Prikaz u čaroliji Versačea
Copyright Profimedia

Anđelina Džoli sinoć je postigla jedan od najvećih uspeha u svojoj dugoj karijeri – osvojila je svoju prvu Toni nagradu!

Glumica i režiserka nedavno je kao koproducentkinja radila na mjuziklu "Autsajderi", inspirisanom istoimenom knjigom S. E. Hinton i filmom Frensisa Forda Kopole iz 1983. Ova produkcija je juče zasluženo dobila priznanje.

Anđelina je iskoristila priliku da se obrati publici i istakne važnost ovog dela. "S. E. Hinton je napisala 'Autsajdere' još u srednjoj školi, a njihova priča i dalje ima snažan uticaj, pola veka kasnije. Društvo se menja, ali iskustvo autsajdera ostaje univerzalno", poručila je Džolijeva.

 

 

"Dok glumci daju svoj glas, nadam se da će to inspirisati mnoge od vas da cijenite svoje. Molim vas, pozdravite izvanrednu ekipu 'Autsajdera'", dodala je.

Profimedia
 

Anđelina je stigla na ceremoniju sa svojom 15-godišnjom ćerkom Vivijen, koja je takođe bila uključena u produkciju, noseći belu košulju, pantalone, plavozelenu leptir-mašnu i prsluk. Njih dve su se modno uskladile nosivši slične nijanse.

Profimedia
 

Anđelininu haljinu, koja je kreacija Versacea, krasila je elegantna drapiranost i slojevita suknja od kvalitetnog pliša, što je naglasilo njen aristokratski izgled. Njen akvamarin look je upotpunjen plavozelenim narukvicama, srebrnom narukvicom Alexis Bittar i diskretnim zlatnim alkom. Posebnu notu dodala je privremena zlatna tetovaža u obliku golubice na grudima, koja je isticala njen sofisticirani stil.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike