Gde je tvoja kosa, ženo? Rijana iznenadila svojim najnovijim izdanjem, obožavaoci ne mogu da poveruju da zaista tako izgleda

11.06.2024

18:18

0

Autor: K. B.

Ukrasila je svoj autfit sa ogrlicama, okruglim minđušama, sunčanim naočarima i tašnom sa printom

Gde je tvoja kosa, ženo? Rijana iznenadila svojim najnovijim izdanjem, obožavaoci ne mogu da poveruju da zaista tako izgleda
Copyright Profimedia

Rijana se priprema za lansiranje svoje nove linije proizvoda za negu kose ističući svoje prirodne lokne.

Pevačica (36) odlučila je da se oslobodi perika i prošetala gradom sa svojim prirodnim kratkim kovrdžama. Uz kratku kosu kombinovala je crne pantalone i krzneni kaput preko bele majice, uz crni brushalter koji je virio ispod, kako navodi People.

Profimedia
 

Dodatno je upotpunila autfit sa nekoliko ogrlica, okruglim minđušama, sunčanim naočarima i tašnom sa printom brenda Lui Viton.

Profimedia
 

Podsetimo, prošlog četvrtka, Rijana je primećena kako šeta Njujorkom sa svojim dečkom ASAP Rokijem. Zvezda sa Barbadosa, koja već duže vreme najavljuje novu muziku, izabrala je zanimljivu odeću. Na njenoj plavoj majici kratkih rukava pisalo je: "U penziji sam", dok su sitnim crvenim slovima ispod bili ispisan: "Obučena sam u svom stilu."

Profimedia
 

Majicu je uparila sa tamno plavom maksi suknjom i crvenim patikama. Svoj stil zaokružila je zelenom torbicom, plavim sunčanim naočarima i srebrnim nakitom.

Roki (35) nosio je bež košulju sa braon detaljima i svetle teksas farmerke.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike