Demi Mur u 61. godini oduševljava: Duga kosa i harizma kao kod devojčurka

12.06.2024

18:19

0

Autor: K. B.

Glumica Demi Mur nedavno je prisustvovala premijeri dokumentarnog filma Endrjua Makartnija "Brats" na Tribeca festivalu u Njujorku, koji se održava od šestog do 16. juna

Demi Mur u 61. godini oduševljava: Duga kosa i harizma kao kod devojčurka
Copyright Profimedia

Demi Mur (61) godinama je bila predmet kritika zbog navodnog preteranog korišćenja plastične hirurgije i promovisanja veštačke lepote kako bi zadržala mladolikost. Međutim, nedavno je primetna promena u njenom izgledu, gde izgleda prirodnije, s vidljivim borama na licu i podrškom za sedu kosu, što je prethodno bilo retko viđeno.

Profimedia
 

Njena transformacija je primetna i sada u sedmoj deceniji izgleda svežije i mladolikije. Iako nema konkretnih dokaza da je potpuno odustala od kozmetičkih tretmana, Demi Mur je impresionirala svojim izgledom i harizmom na Tribeca festivalu, noseći šik letnji komplet koji je bio odlična alternativa elegantnim odelima.

Njen odabir ravne obuće i originalnih minđuša dodatno su doprineli njenom sjajnom stilu. Stilisti su uradili odličan posao, a Demi Mur je besprekorno sprovela njihove ideje u delo. Iako ranije nije obraćala toliko pažnje modi, nedavno je postala sve više fokusirana na stil.

Profimedia
 

Ova transformacija Demi Murove dokazuje da nikada nije kasno za promenu imidža i da treba slobodno pratiti trendove koji odgovaraju ličnom stilu, bez obzira na kritike koje se često čuju zbog toga što "nije primereno za određene godine".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike