Kejti Peri u narandžastom bikiniju blista uoči venčanja milijardera na Azurnoj obali (FOTO+VIDEO)

06.06.2024

12:13

0

Autor: V. I.

Otkrivena i visina honorara koji će dobiti za svoj nastup

Kejti Peri u narandžastom bikiniju blista uoči venčanja milijardera na Azurnoj obali (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Kejti Peri sigurno zna kako da se zabavlja sa stilom! Pop zvezda je prošetala svoj narandžasti bikini u luksuznom "Hotel du Cap-Eden-Roc" u Antibu na Azurnoj obali. Ona je otputovala na Francusku rivijeru da bi nastupila na ekstravagantnoj proslavi uoči venčanja milijardera, naslednika Ananta Ambanija i njegove neveste Radhike Merčant, koja je održana u Evropi.

Pevačica je uparila je svoj drečavo oranž bikini sa suknjom i topom napravljenim od velikih šljokica u istoj boji, šepureći se po hotelu u odgovarajućim narandžastim štiklama i držeći u ruci piće u istoj nijansi.Gornji i donji deo su bili od istog materijala s otkrivenim pupkom.

Kejtina crna kosa je stilizovana u šik frizuru sa laganim talasima za plažu, dodajući savršen dodir njenom fantastičnom izgledu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Fanovi su podivljali od oduševljenja na Instagramu, preplavivši odeljak za komentare pohvalama za bivšu sudiju "Američkog idola".

"Moj tinejdžerski san zauvek", rekao je jedan obožavalac. Drugi korisnik je napisao: "Moram da znam odakle je narandžasti Fit!!!“, rekla je druga osoba.

Za svoj nastup venčanju 29-godišnjeg Ananta Ambanija, najmlađeg sina Mukeša Ambanija, najbogatijeg čoveka u Aziji sa procenjenom neto vrednošću od 116 milijardi dolara, ejti Peri je plaćena šest miliona evra.

Pre nje, u martu je i Rijana odletela u Indiju da bi nastupila na Anantovom i Radhikinom prvom skupu pred venčanje, te je i ona keširala isti iznos od šest miliona evra. Prisutni su bili i gosti poput Ivanke Tramp i njenog supruga, Bila Gejtsa te Marka Zakerberga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anant Ambani (@ananthambani)

 

Drugi izvor je ekskluzivno otkrio za The Sun: "Pozvali su 800 gostiju koji su trenutno na krstarenju po Evropi sa temom svemira, sa zaustavljanjima u Barseloni i Đenovi. U Kan stiže  na veliki venčanje koje će  koštati oko 51 milion dolara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike