Sve joj stoji: Rijana fura stil rok zvezde u neobičnim vojničkim čizmama (FOTO+VIDEO)

02.04.2024

18:04

0

Autor: V. I.

Zašto biti mafijaška žena kada možeš biti rok zvezda?

Sve joj stoji: Rijana fura stil rok zvezde u neobičnim vojničkim čizmama (FOTO+VIDEO)
Rijana - Copyright Profimedia

Trend mafijaških žena dominira uličnim stilom slavnih otad je ovaj termin prvi put skovan ranije ove godine, a zvezde neprestano objavljuju svoje najbolje komade sa životinjskim šarama i detaljima koji odaju ovaj trend.

Prošlog vikenda, Rijana se prošetala ulicama Los Anđelesa u bundici s gepardovim printom. Na pravi pogled bi mogla da se protmači kao da sledi trend mafijaških supruga, međutim, kad se malo bolje zagledamo, jasno je da ispod ipak krije stajling rok zvezde.

Dobitnica Gremija je dugu čupavu bundu koju je potpisala kuća Bottega Veneta nosila pre preko majice s ekipom iz benda Metallica. I ostatak svoje modne kombinacije bazirala je na dva komada iz kuće Attico: široke crne farmerke sa dugmićima koje je nosila nezakopčane ispod kolena, koje se mogu pazariti za 1.700 evra i par crnih vojničkih čizama do kolena čija cena se kreće oko 890 evra.

 

 

Kao dodatak, Rijana je dodala smele crne Guči naočare za sunce, masivnu Guči ogrlicu sa zlatnim lančićima iminđuše optočene dijamantima s potpisom Emili P. Viler.

Rijana je već pokazala afinitet prema tamnoj koži u poslednjih nekoliko meseci. Nedavno je primećena u noćnom izlasku u Los Anđelesu, u crnoj maksi haljini s lažnom dolčevitom u slojevima ispod XXL crne kožne jakne s dramatičnim rukavima.

 

 

U još jednom viđenju u uličnom stilu krajem februara, izgledala je fantastično cool u ​​dugom crnom kožnom kaputu postavljenom krznom iz kolekcije japanskog dizajnera Džunjaa Vatanabea za jesen/zimu 2023. Sam kaput je zapravo sinteza nekoliko različitih stilova: kaubojskog zbog resa zakačenih za rukave, motociklističkog zahvaljujući metalnim detaljima, ali je imao i detalje britanskog vojnog kaputa kao što su srebrna dugmad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mrsawge (@mrsawge15)

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike