Istinska diva za koju je vreme stalo: Katrin Denev na crvenom tepihu pokazala kako se blista u devetoj deceniji

24.05.2024

10:57

0

Autor: K. O.

Njen modni izbor i ovog puta bio je vanvremenski

Istinska diva za koju je vreme stalo: Katrin Denev na crvenom tepihu pokazala kako se blista u devetoj deceniji
Copyright Profimedia

Na filmskom festivalu u Kanu pojavila se jedna od najpoznatijih i najcenjenijih francuskih glumica svih vremena, jedinstvena Katrin Denev, koja i u devetoj deceniji života izgleda prelepo. Ova diva je od samih početaka osvajala lepotom i, kako dolikuje jednoj Parižanki, svojim modnim stilom.

Diva se pojavljuje u novom filmu francuskog reditelja Kristofa Onorea „Marčelo Mio“. Onore je poznat po svojim provokativnim crtama; ovo mu je treći put na takmičenju u Kanu. U ovom filmu, njegova dugogodišnja saradnica i Katrinina ćerka iz stvarnog života Kjara Mastrojani igra verziju sebe, koja usvaja ličnost svog oca filmske zvezde, Marčela Mastrojanija, stvarajući haos sa svojom majkom.

Iako ima punih 80 godina, te ove godine u oktobru puni 81, Katrin je pokazala mladim glumicama "kako se to radi" i zasenila sve na crvenom tepihu savršenom kombinacijom.

Za ovaj vanvremenski izgled glumica je bila obučena u ravnu haljinu dugih rukava ukrašenu sa nekoliko detalja sa zlatnim šljokicama, kao i na prednjoj strani kompleta.

Profimedia
 

Ispod haljine koja je bila podeljena na prednjoj strani, ona koja je bila muza Iva Sen Lorana nosila je crne pantalone, kao i par crnih cipela. Za svoj aksesoar, zvezda „Osam žena” ostala je u zlatu sa impozantnim narukvicama, prstenom i parom alki.

Što se tiče lepote, Katrin već dugo neguje isfeniranu kosu, kao i specifičnu šminku - istaknute oči i usne i prebojene zemljanim tonovima. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike