Trenutak nežnosti majke i ćerke: Hajdi Klum sa naslednicom Leni na crvenom tepihu u dramatično različitim stajlinzima

24.05.2024

18:11

0

Autor: K. O.

Njena najstarija naslednica početkom maja je napunila 20 godina

Trenutak nežnosti majke i ćerke: Hajdi Klum sa naslednicom Leni na crvenom tepihu u dramatično različitim stajlinzima
Copyright Tanjug/Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP

Sinoć je u Kanu upriličen tradicionalni gala događaj pod nazivom amfAR u tamošnjem luksuznom hotelu. U pitanju je događaj koji prikuplja novac za istraživanje AIDS-a, a jedan je od najglamuroznijih događaja tokom filmskog festivala.

Na crvenom tepihu pojavile su se majka i ćerka. Posle Sijene Miler i Hajdi Klum (50) je dovela svoju ćerku Leni Olumi Klum (20). 

Duo majka-ćerka pozirao je ispred objektiva u dramatično različitim modnim izdanjima. Hajdi je nosila haljinu Lever Couture roze boje sa volančićima asimetrične siluete i sa dugačkim šlepom. Svoje modno izdanje dopunila je odgovarajućim cipelama i velikim srebrnim i zelenim minđušama.

Leni se, s druge strane, odlučila za prozirnu crnu pletenu haljinu sa 3D cvetnim detaljima oko poprsja i bokova. Njena duga tamna kosa bila je podignuta do pola, a dodala je ogrlicu od dragog kamenja za malo sjaja.

Dok su bile na crvenom tepihu, fotografi su uhvatili Hajdi kako briše nešto sa ćerkinog obraza, možda nečiji ruž ili joj popravlja šminku kako bi bila savršeno spremna za kameru.

Tanjug/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP
 

Haljina mame četvoro dece je bila i te kako zapažena, mada ju je brzo zamenila čisto belim pernatim izgledom u koji se Hajdi presvukla. Preko je ponela i beli blejzer.

Na samom početku ovog meseca Hajdi je u velikom stilu proslavila ćerkin 20. rođendan.

Tako je 4. maja, na Instagramu podelila niz najzanimljivijih događaja sa rođendanskih svečanosti, uključujući i neke video snimke iza scene.

Profimedia
 

Na jednom snimku, Hajdi je nosila ležernu odeću uključujući farmerke i neonsko žutu jaknu dok je usmeravala saobraćaj da bi Leni i velika grupa prijatelja zajedno prelazili ulicu i pokazivali neke znake za kameru.

U odvojenoj rođendanskoj objavi, Hajdi je podelila slatki video na kojem drži Leni kao bebu.

„Srećan 20. rođendan Leni Olumi“, napisala je.

"Vreme leti. Ovo je kao da je bilo juče. Volim te svim srcem. Nastavi da sijaš svojom prelepom svetlošću."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Njeno najstarije dete, Hajdi deli sa svojim bivšim, italijanskim biznismenom Flavijom Brijatoreom. Nakon što se udala za svog takođe bivšeg muža Sila, on je usvojio Leni. Hajdi i Sil takođe dele sinove Henrija Gintera i Johana Rajlija i ćerku Lu Sulolu, prenosi People.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike