Ruska manekenka iznenadila izgledom u Kanu: Svi komentarišu da je pravo razočaranje (FOTO)

23.05.2024

17:01

0

Autor: K. B.

Nataša Poli, poznata ruska manekenka, izazvala je živahne reakcije svojih fanova nakon što se pojavila u stilu koji im nije prijao

Ruska manekenka iznenadila izgledom u Kanu: Svi komentarišu da je pravo razočaranje (FOTO)
Copyright Profimedia

Na filmskom festivalu u Kanu, ruska manekenka Nataša Poli privukla je pažnju svojim izdanjem na premijeri filma "Emilio Perez" Žaka Odiara.

Profimedia
 

Odevna kombinacija koju je odabrala, potpuno prozirna haljina francuske modne kuće Mugler, izazvala je interesovanje okupljenih. Uz to, naglašena šminka, zalizana kosa, Kartije nakit i crne štikle upotpunili su njen izgled. Iako je podelila svoj stajling na društvenim mrežama, primila je brojne kritike od svojih pratioca. "Šta je ovo? Oprosti, ali ovo je užasno", "Očekivala sam više elegancije" - neki su od komentara.

Profimedia
 

Nataša, koja ima 38 godina, započela je svoju modeling karijeru početkom dvehiljaditih. Od 2004. godine, pojavila se u mnogim reklamnim kampanjama, na naslovnicama časopisa i na modnim pistama. Smatra se jednim od najtraženijih modela, a francuski "Vog" ju je proglasio jednim od 30 najboljih modela dvehiljaditih.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike