Koje cipele nosi Kylie Jenner?

26.04.2024

11:27

0

Nova kolekcija obuće brenda Sam Edelman za proleće/leto 2024, s Kylie Jenner kao zaštitnim licem, stigla je u Kicks and Heelz prodavnice!

Koje cipele nosi Kylie Jenner?
Copyright Promo

Kolekcija ističe dvadesetogodišnje nasleđe brenda, kako izjavljuje sam g-din Sam Edelman: "Dvadeset godina predstavlja značajnu prekretnicu za naš brend a Kylie Jenner predstavlja savršen primer moderne žene za koju i izrađujemo obuću - izvanredna majka, ćerka, sestra, prijateljica i preduzetnica. Njen angažman u ovoj prekretnici svedoči o izuzetnoj modi i dinamičnosti koju planiramo da pružimo našim kupcima, ne samo ove godine, već i u mnogim godinama koje dolaze."

Promo
 

Kolekciju možete pronaći u svim Kicks and Heelz prodavnicama a kako bi vam olakšali odabir, delimo nekoliko saveta za pronalaženje savršenog maturskog para obuće:

Udobnost je ključna: Matursko veče može biti dugo i zahtevno, pa je važno da odaberete udobnu obuću koju možete nositi bez nelagode.

Razmislite o stilu odeće: Vaša obuća treba da se slaže sa stilom i bojom vaše haljine ili odela.

Testirajte obuću unapred: Nosite vašu novu obuću bar nekoliko dana pre maturske večeri kako bi je formirali po nozi i navikli nogu na visinu potpetice. Ovo će doprineti većoj udobnosti na maturkoj večeri.

Promo
 

Razmotrite visinu potpetica: Ako niste navikli na visoke potpetice, možda razmislite o nižoj ili ravnoj obući, posebno ako očekujete puno hodanja.

Vremenski uslovi: Razmislite o vremenskim uslovima za taj dan (proverite vremensku prognozu) i odaberite odgovarajuću obuću za matursko veče. Sandale se neće dobro pokazati u kišnoj večeri.

Dodatni pribor: Razmislite o rezervnoj obući i flasterima za slučaj nelagode.

Promo
 

Srećno s odabirom obuće i uživajte u maturskoj večeri!

Promo
 

Posetite Kicks and Heelz u najbližem tržnom centru i pronađite obuću koja će upotpuniti vaš maturski izgled!

Promo
 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike