Žena milionera iz Dubaija: Pošto želi da me oplodi svakih pet minuta, tražila sam mu 200.000 funti mesečno za svaku bebu (VIDEO)

21.03.2024

13:06

0

Autor: V. I.

Malo li je na ovu skupoću

Žena milionera iz Dubaija: Pošto želi da me oplodi svakih pet minuta, tražila sam mu 200.000 funti mesečno za svaku bebu (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen

Žena udata za milionera iz Dubaija i influenserka Soudi, koja živi u Dubaiju navela je zahteve za luksuzom koje očekuje od svog muža za svako dete koje rodi. Ispostavilo se da je taj spisak poveliki, ali da će njen megabogati partner milioner sve to da obezbedi i da aktivno pokušava da poveća njihovu porodicu.

U nedavnom snimku objavljenom na Instagramu, mlada žena tvrdi da njen mužić želi da je "oplodii svakih pet minuta“ nakon što se preseli u UAE..

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)

 

Ali, iako biti trudan nije nimalo lak zadatak, Soudi ima dosta stvari kojima može da se raduje na kraju trudnoće - kao što je pozamašna naknada od 200.000 funti mesečno.

Ne samo da bogata supruga ima i niz drugih stvari koji su uslov da bi postala mama, a koje je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, jer Soudi - čiji je raskošan način života ju je doveo blizu ogromnih 300 hiljada fanova na društvenim mrežama - "ne želi da prolazi kroz sav taj bol besplatno".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)

 

Influenserki iz Dubaija je potreban "veliki kamen“ na prstu, nova Birkin torba ako bude devojčica ili megaluksuzna jahta ako bude dečak. .

Osim mesečne naknade od 200 hiljada funti - za koju je supruga smatrala da je "veoma razuman" iznos - Soudi očekuje "novi auto", a novac će rasti samo ako dođe još mališana.

"Takođe sam objasnila mužu Jamalu da će ovaj iznos biti po bebi. Dakle, za jednu će to biti 200 hiljada funti, a za dve 400 hiljada i tako dalje.

"Moram da se vratim da budem fit i zdrava što je pre moguće za svog muža milionera“, rekla je ona, dodajući da će finansije ići i na njene postporođajne tretmane, akupunkturu i masaže, kao i hirurge uz Amerike u vrendosti od 150 hiljada funti.

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)

 

A dok ne zatrudni, mužić će nje častiti luksuznim večerama, torbama Dior na dnevnom nivou te novim konjem svakog meseca.

Pored toga, Soudi, koja je proglašena "skupom za državanje“, tvrdi da joj je Jamal poklonio impresivnu kolekciju nakita vrednu osam miliona funti i da će je takođe voditi u luksuznu  banju kad god je pod stresom. 

Ali iako brineta sada možda živi životom koji je san mnogih mladih dama, mnogi su je brutalno osudili jer nema pojma kakav je život za milione širom sveta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike