Ove svetske zvezde su se venčale ili verile tokom božićnih praznika: Nekima od njih ljubav nije potrajala

26.12.2023

07:45

0

Hteli su da im ti momenti budu specijalni

Ove svetske zvezde su se venčale ili verile tokom božićnih praznika: Nekima od njih ljubav nije potrajala
Parovi koji su se venčali ili verili tokom praznika - Copyright Profimedia

Mnoge poznate ličnosti, kada nađu onu svoju drugu polovinu, biraju trenutak kada će svoju vezu podići na viši nivo, bilo da se vere ili venčaju. Nekima od njih su božićni praznici za to bili idealni.

Metju Mekonahi i Kamila Alvez

Glumac i njegova sadašnja supruga bili su u vezi pet godina, kada je on odlučio da je zaprosi na Božić.

- To je bio poslednji poklon koji je trebalo da se otvori, a spakovao sam ga u sedam kutija, kako bi otpakivanje što duže trajalo. Stigla je napokon do prstena, ja sam klekao i pitao je da se uda za mene. Trebalo joj je nekoliko sekundi, ali je pristala, na sreću - ispričao je glumac jednom prilikom.

Džon Ledžend i Krisi Tajgen

Džon i Krisi su se upoznali 2006. godine, na snimanju spota za pesmu "Stereo". Imali su kratak raskid naredne godine, ali od tada pa do danas su zajedno.

Kao i Metju, i Džon je čekao pet godina, a pitao ju je da se uda za njega kada su bili na odmoru na Maldivima tokom božićnih praznika 2011. godine. Dve godine kasnije, u septembru su se venčali.

Profimedia
Kris Tajgen i Džon Ledžend

Sofija Vergara i Džo Manganijelo

Iako su sada rastavljeni, ljubavna priča Sofije i Džoa je mnoge oduševila. Samo šest meseci nakon što su počeli da se zabavljaju, glumac je zaprosio svoju koleginicu dok su bili na odmoru za Božić na Havajima.

- Naš prvi sastanak je bio u junu, a zaprosio sam je na Badnje veče. Kad znaš, znaš, a mi smo odmah znali - rekao je glumac tada, pa opisao kako je prosidba izgledala:

Profimedia
Sofija Vergara i Džo Manganijelo

- Imali smo veliki prozor i gledali zalazak sunca, a meni je prsten bio u džepu. Čini mi se da sam pogledao sve prstenje na svetu, a ovaj je bio onaj pravi. Imao sam ceo govor spreman na španskom. Zaprosio sam je na španskom, dok se sunce spuštalo. Bilo je sjajno.

Hilari Daf i Metju Koma

Par je, od početka veze pa do danas, poznat po tome da svoju vezu skriva od javnosti. Zato je mnoge iznenadilo kada su se za vreme božićnih praznika venčali u svom domu u Los Anđelesu, u prisustvu najboljih prijatelja i porodice. 

Profimedia
Hilari Daf i Metju Koma

Tom Kruz i Nikol Kidman

Nikol i Tom su se zaljubili jedno u drugog 1989. godine, na snimanju filma, a venčali su se na privatnoj ceremoniji na Badnje veče u jednom ski-rizortu u Koloradu. 

Par se, ipak, rastao nakon 11 godina braka, a danas retko pričaju o vremenu koje su proveli zajedno. Glumica se nakon toga udala za Kita Urbana, dok je Kruz bio u braku sa Kejti Holms, od koje se takođe rastao.

Ris Viderpsun i Džim Tot

Ris i Džim su svoju vezu skrivali sve do privatne veridbe za vreme božićnih praznika 2010. godine. Venčali su se godinu dana kasnije, dobili sina, a u proleće ove godine su se rastali.

Profimedia
Ris Viderspun i Džim Tot

Pamela Anderson i Dan Hejurst

Pamela i njen telohranitelj su se zaljubili jedno u drugog tokom pandemije. Stvari među njima su se brzo razvile, pa su na Badnje veče 2020. godine rešili da se venčaju. No, ni ovaj brak nije potrajao, jer su se rastali u januaru 2022. godine.

Ketrin Higl i Džoš Keli

Nekadašnja zvezda serije "Uvod u anatomiju" venčala se sa svojim suprugom muzičaraem neposredno pred Božić. Upoznali su se kada je ona glumila u njegovom spotu, a od tada pa do danas su u srećnom braku u kom su dobili troje dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike