Dodela nagrada Olivje: Nikol Šerzinger pokazala izvajane butke, Kara Delevinj tetovaže, a Hana Vedingam odbrusila fotografu (FOTO+VIDEO)

16.04.2024

11:12

0

Autor: V. I.

Toalete u Rojal Albert Holu su bile, kao i uvek, glamurozne, a mi smo odabrali najzanimljivije

Dodela nagrada Olivje: Nikol Šerzinger pokazala izvajane butke, Kara Delevinj tetovaže, a Hana Vedingam odbrusila fotografu (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Nikol Šerzinger odlazi na Brodvej sa trofejem koji će dobiti zasluženo mesto u vitrini njene dnevne sobe. Ona je, naime, u osvojila nagradu Olivije za najbolju glumicu u mjuziklu za ulogu Norme Dezmond u mjuziklu "Bulevar sumraka" . 

Nikol se pobirnula svojim stajlignom da svi pogledi budu usmereni prema njoj i pre nego što je izašla na binu londonskog "Rojal Albert Hola"  gde su se nagrade dodeljivale.

Ona se odlučila za crnu haljinu s visokim prorezom koji je otkrio njene vitke noge i dubokim dekolteom. Nekadašnja zvezda benda "Pussycat Dolls" odabrala je kroj haljine za koji treba hrabrosti, a svoj stajling je upotpunila lakiranim špic salonkama.

Zračivši samopouzdanjem, 45-godišnja Nikol upečatljivom izgledu dala je dodatni dramatičan štih dugom srebrnom ogrlicom i parom dijamantnih minđuša, a kosa joj je bila skupljena u dugu urednu kiku.

Profimedia
 

Kara Delevinj je prisustvovala dodeli nagrada u blistavoj dvobojnoj haljini kuće Guči koja je istakla njene tetovaže. Gornji deo haljine sa šljokicama bio je u puderastoplavoj nijansi sa četvrtastim izrezom, ukrašena delikatnim crnim ukrštenim trakama.

Profimedia
 

 

Sara Snuk, koja je takođe otišl kući s nagradom za najbolju glumicu, stigla je u elegantnoj crnoj haljini od baršuna brenda Erdem koja je imala s prefinjenim detaljima. Dizajn otvorenih ramena predstavljao je ravan dekolte, dok je svaki rukav bio ukrašen velikom crnom somotskoom mašnom, pružajući dramatičan štih.

Profimedia
 

 

Dvostruka dobitnica Emija Patriša Klarkson nosila je haljinu do poda ukrašenu vertikalnim šljokicama koje su stvorile svetlucavi ombre efekat.

 

Profimedia
 

 

Nagrađivana glumica Sofi Okonedo je nosila živahnu haljinu sa šarama u vidu smelog niza crvenih i žutih boja. Asimetrični dekolte i dugačke crne kožne rukavice dodali su dašak moderne sofisticiranosti.

 

Profimedia
 

Glumica Hana Vedingam obukla je elegantno drapiranu haljinu sa jednim rame u pastelnoj lavanda boji. Haljina je bila optočena kristalnim ukrasima koji su tkanini davali delikatan sjaj, sa nežnim naboromsa strane koji je suptilno naglašavao struk. Društvene mreže potresao je detalj s njenog pojavljivanja na crvenom tepihu kada je na dobacivanje fotografa da pokaže noge odbrusila da "to nikad ne bi rekao muškarcu" i dobila gromoglasni aplauz prisutnih.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike