Svi se slažu da je ova žena sinoć ponela najlepšu torbicu na svetu (FOTO)

26.02.2024

15:58

0

Autor: K. O.

Zaista je opisuju reči napisane na njoj - epic!

Svi se slažu da je ova žena sinoć ponela najlepšu torbicu na svetu (FOTO)
Copyright Profimedia

I dok se slavni dizajneri utrkuju ko će kreirati lepšu, bolju, skuplju torbicu, jedna dama sinoć je imala klač tašnicu u koju su svi gledali. A mediji uveliko izveštavaju.

U pitanju je tašnica bez premca, jednoglasno izabrana za najlepšu na svetu.

Ruku na srce i toaleta joj je bila divna. U modernoj burgundi crvenoj boji sa šljokicama, ali torbica je ipak neprikosnovena.

Imala je jedinstven dizajn, materijal, metod izrade, detalje i kopču. A za Hanu Vedingam izradila ju je njena devetogodišnja ćerka.

Torba je napravljena od kartona, obojena duginim bojama uz reči koje glase: "Epic". Izradila ju je ćerka Kiti koju je zvezda serije "Ted Laso" dobila iz veze sa bivšim Đanlukom Kunjetom.

Profimedia
 

Dok je razgovarala sa voditeljkom Elejn Velterot na crvenom tepihu tokom emitovanja na Netflix-u, ona je rekla: „Moja ćerka je želela da doprinese, pa mi je napravila torbu“.

Govoreći o eleganciji i privlačnosti prisustvovanja ceremoniji dodele SAG nagrada, rekla je: „Ovo je sve sjajno, ali biti mama je najvažnija stvar“.

Profimedia
 

Vedingam je nominovana za izvanrednu ulogu u humorističnoj seriji „Ted Laso“.

Inače, glumica je prošle godine u intervjuu za "Glamur" rekla da je majka malog deteta tokom svojih četrdesetih i da to "nije lako".

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike